image/svg+xmlOpenclipartship wheel2012-01-25T14:38:02Captains ship wheelhttps://openclipart.org/detail/167462/ship-wheel-by-thebytemanTheByteManshipship wheelwheel
Türkiye'nin İlk ve Tek Cruise Temalı Seyahat Dergisi
Cruise Blog, MUSEUM HOTEL, CONDÉ NAST TRAVELER OKURLARININ OYLARIYLA

MUSEUM HOTEL, CONDÉ NAST TRAVELER OKURLARININ OYLARIYLA

Uploaded Image

MUSEUM HOTEL, CONDÉ NAST TRAVELER OKURLARININ OYLARIYLA

AVRUPA’NIN EN İYİLERİ ARASINDA YERİNİ ALDI

Kapadokya'nın eşsiz atmosferinde, Uçhisar Kalesi'nin yamaçlarında konumlanan Museum Hotel, dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Condé Nast Traveler Readers' Choice Awards 2024'te ‘Avrupa’nın En İyi Otelleri’ arasında yer alarak büyük bir başarıya imza attı. Türkiye’nin tek Relais & Chateaux unvanına sahip oteli olarak Kapadokya'yı temsil eden Museum Hotel, bu saygın ödülle uluslararası alanda başarısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Uploaded Image

Kapadokya’nın kalbinde, tarihi ve lüksü bir arada sunan, kalite odaklı hizmet anlayışı ve eşsiz ambiyansıyla çok sayıda ödül kazanan Museum Hotel, dünyanın en prestijli yayınlarından Condé Nast Traveler’ın bu yıl Birleşik Krallık okuyucuları arasında ilk kez düzenlediği Readers' Choice Awards’ta, Kapadokya Bölgesi’nden listeye giren tek otel olarak ‘Avrupa’nın En İyi Otelleri’ arasında yer aldı.

 

Seyahat sektörünün en uzun soluklu ve en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Condé Nast Traveler Choice Awards, dünya çapında mükemmeliyetin ve üstün başarıların en güçlü sembollerinden biri olmaya devam ediyor. Birleşik Krallık genelinde 125.000'den fazla Condé Nast Traveler okuru, dünya genelindeki seyahat deneyimlerini değerlendiren anketlere katılarak, bu kıymetli ödüllerin 2024 yılı sahiplerini belirledi. Türkiye’nin tek Relais & Chateaux oteli unvanına sahip olan Museum Hotel, bu gurur verici ödülle uluslararası alanda bir başarı daha kazandı.