image/svg+xmlOpenclipartship wheel2012-01-25T14:38:02Captains ship wheelhttps://openclipart.org/detail/167462/ship-wheel-by-thebytemanTheByteManshipship wheelwheel
Türkiye'nin İlk ve Tek Cruise Temalı Seyahat Dergisi
Cruise Blog, Celestyal global kahve markası Illy ile işbirliğini genişletiyor

Celestyal global kahve markası Illy ile işbirliğini genişletiyor

Celestyal global kahve markası Illy ile işbirliğini genişletiyor

 

Kahvecilere müjde! İlk kez bir cruise gemisinde kurulan coffee-bar şimdi ikinci gemiyle genişliyor. Celestyal, Arap Körfezi cruise yolculuğuna hazırlanan Journey gemisinde de misafirlerine gerçek kahve keyfini yaşatacak.

 

Celestyal 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nü kutlamak için Discovery’den sonra Journey’de de Illy işbirliğiyle Cafe Nation’ı açtığını duyurdu. Uzman kahve barı ‘Café Nation’, Kasım ayı sonlarında Journey gemisiyle başlayacak olan Arap Körfezi sezonuna hazır.

 

1266 misafir kapasiteli Celestyal Discovery'den sonra 1260 yolcu kapasiteli Journey gemisinde açılan Café Nation, Yunan Adaları’ndan sonra Arap Körfezi kruvaziyer hattında yer alan ilk coffee bar oldu. Misafirlerin gün boyunca internet bağlantısı kurabileceği, rahatlayabileceği ve sosyalleşebileceği bir yer olarak ilgi gören Café Nation, yeni nesil ’workation’ trendine uyarak uzaktan çalışıp tatil yapanları da mutlu edecek konfora sahip.

 

Gemideki café mönüsünde baristalar tarafından hazırlanmış sıcak kahveler, bitki çayları, kremalı sıcak çikolatalar ve frappuccino’lar, buzlu kahve ve çaylar ile soğuk demlenmiş kahve yer alıyor. Ayrıca beşi tek kökenli, harmanlanmış premium veya kafeinsiz olmak üzere yedi farklı kahve çeşidi de sunuluyor. Café Nation’da 90'dan fazla özel içeceğin yanı sıra konukların siparişlerini kişiselleştirme seçeneği de bulunuyor. 1933 yılında kurulan dünyanın en tanınmış kahve markalarından biri olan Illy, dünya çapında yetiştirilen Arabica çekirdeklerinin en iyi yüzde 1'inden elde ediliyor. Benzersiz karışımının arkasında yüzde 100 Arabica çeşitlerinden üretilmesi yatıyor.