image/svg+xmlOpenclipartship wheel2012-01-25T14:38:02Captains ship wheelhttps://openclipart.org/detail/167462/ship-wheel-by-thebytemanTheByteManshipship wheelwheel
Türkiye'nin İlk ve Tek Cruise Temalı Seyahat Dergisi
image

DİNÇER GÜNER İLE 2024 EYLÜL AYI BURÇ YORUMLARI

 

Ağustos ayı sonu itibariyle, Başak burcunda retro yapan Merkür hareketini sonlandırdı ve bize bir nebze nefes aldırmaya başladı derken yine hareketli, hararetli ve dolu dolu bir ay bizi bekliyor. Bu ay içerisinde Mars ve Venüs burç değiştirirken, Başak burcunda Satürn’ün sert kontağının olduğu yeni ayı ve Balık burcunda gerçekleşecek Neptünyen ay tutulmasını deneyimleyeceğiz.

 

4 Eylül Çarşamba günü Mars burç değiştirerek Yengeç burcuna geçecek ve 4 Kasım’ a kadar bu burçta kalacak. En çok çatıştığımız alan ailemiz ve annemiz olabilir. Komşularla anlaşmazlıklar, iletişim problemleri yaşanabilir. Mars’ın eril, savaşçı enerjisi söz konusu yengeç burcu yerleşiminde hakkını vermez dolayısıyla direkt olmak yerine daha duygusal odaklı tepkiler verebiliriz. İçsel olarak duygusal karmaşa, depresyon, anksiyete yaşayabiliriz, duygusal konular daha yorucu ve bunaltıcı bir hale gelebilir.

 

9 Eylül Pazartesi günü ise Merkür burç değiştirerek Başak burcuna geçiş yapacak ve 26 Eylül’e kadar bu seyahati devam edecek. Bu süreçte zihinsel olarak daha detaycı, daha planlı ve programlı hareket edebiliriz. Düzene oturması gereken konuları tespit edip, somut bir şekilde uygulamaya geçmek için kolları sıvayabiliriz. Zaman zaman aşırı detaylarla kendimizi yorabilir ve boğabiliriz. Eleştirel bir kimliğe bürünebilir, mükemmelliyetçi olabiliriz. Bu süre zarfında imza atmak, kararlar alıp uygulamaya geçmek ve her türlü iletişim faaliyetlerine hız vermek fayda sağlayacaktır.

 

3 Eylül Salı günü Başak burcunda meydana gelecek yeni aya Satürn’ün sert kontağı olacak. Zaman zaman otorite figürlerin kısıtlamalarını veya bir takım engelleri yaşayabiliriz. Yeni ay döneminde işleri planlamak, önceliklendirmek, detayları gözden geçirmek için ideal zamanlardır. Bu dönemde alınan kararlar mantık süzgecinden geçer ve bilgiyle alınan kararlardır. İş ve kariyer anlamında yeni adımlar atabilir, yeni projelere başlayabilir veya mevcut projelerde ilerleyecek motivasyonu yakalayabiliriz. Sağlık olarak bağırsakla ilgili sorunları ve bağışıklık sistemi sorunları yaşanabilir.

 

18 Eylül Çarşamba günü ise Balık burcuna Neptünyen etkili bir ay tutulması meydana gelecek. Etki süresi bir ay olan bu tutulmaya Jüpiter’in de sert bir kontağı olacak. Biraz daha kendi kabuğumuza çekilmek isteyebilir, yalnızlık ihtiyacımızın arttığını hissedebiliriz. Alma verme dengemizi oturtmamız gereken, hayatımızla ilgili dengeleri şekillendirmemiz gereken bir periyot olabilir. Hem ruh hem de beden sağlığımıza odaklanabiliriz. Duygusal anlamda bizi etkileyen, yaralayan, inciten konular açığa çıkabilir. Dalgın ve unutkan olabiliriz. Hayatımıza dair dinamiklerin her zaman değişebilme olasılığına karşı cebimizde bir B planı olmalı.

 

Koç ve Yükselen Koçlar, iş ortamlarında belli bir düzen ve sistem içerisinde hareket etmek isteyebilirler. Yarım kalan işlerini tamamlayabilir, mükemmelliyetçi bir şekilde hareket edebilirler. Kendilerini sinirli hissedebilir, duygusal açıdan ani tepkiler verebilirler. Hayatlarında kontrol edemedikleri veya öngöremedikleri durumlar ortaya çıkabilir, özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil. Bu tutulma zamanında yakın çevrelerinden birine veya bir arkadaşa önemli bir yardım ve destekte bulunmaları gerekebilir. Hisleri kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirler.

 

Boğa ve Yükselen Boğa, özgürleşme ihtiyacı kendisini özel hayatlarında da gösterebilir. Sorumluluklardan uzaklaşmak, spontane yaşamak isteyebilirler. Heyecanlı ve sabırsız davranabilir, ani kararlar alabilirler. Muhasebesini yapmadan, sonunu öngörmeden riskleri gözleri kapalı alabilirler. Sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar ve hayallerle ilgili önem kazandığı bu süre zarfında Balık burcunun içsel ve hassas enerjisi, Neptün'ün mistik ve rüya gibi özellikleriyle birleştiğinde, derin duygusal deneyimlere, yaratıcılığa ve manevi büyümeye işaret eder. Bu dönemde arkadaşlar ve sosyal çevre hayatlarında belirgin bir rol oynayabilir. Arkadaşlarıyla olan bağı kuvvetlenebilir daha yakın ilişkiler kurabilir veya birlikte yeni projelerde çalışabilirler. 

 

İkizler ve Yükselen İkizler, aile, yuva, yerleşim gibi konularda enteresan sayılabilecek, sürpriz konular gündeme gelebilir. Beklenmeyen gerginlikler, tartışmalar yaşanabilir. Ruh hallleri değişken ve kaygılı olabilir. Kendilerini istemedikleri sorumlulukların içinde bulabilirler. Kariyer, toplumsal statü, hedefler ve toplumdaki imajlarıyla ilgili önemli konular gündeme gelebilir. Kariyerlerinde yeni yolları keşfetme, daha yaratıcı bir yaklaşım benimseme veya mevcut kariyer yolunu tamamen değiştirme isteği getirebilir. Kariyerlerinde daha fazla insanlarla çalışma veya başkalarına yardım etme fırsatı getirebilir. Gerçekçilik ile hayalci düşünce arasında denge kurmaları gerekebilir. Ne yapmak istedikleri veya nereye gitmek istediklerini net bir şekilde görmekte güçlük çekebilirler.

 

Yengeç ve Yükselen Yengeç, iş hayatlarındaki titizlikleri ve haddinden fazla detayla ilgilenmeleri onları yorabilir. Her şeyin son derece nizami ve kalıplar çerçevesinde ilerlemesini isteyebilirler. Gereksiz evham ve endişeyle stresli günler yaşayabilirler. Ruhsal büyüme, inançlar, yüksek öğrenim, seyahatler ve manevi konularla ilgili önemli temaları deneyimleyebilirler. Spiritüel konulara daha fazla ilgi gösterebilirler. Bu dönemde, kendilerini daha derinlemesine inceleme ve kişisel inançlarını gözden geçirme eğilimi taşıyabilirler. Yabancı ülkelere seyahat etme veya farklı kültürleri tanımak isteyebilirler. Dini veya felsefi konulara daha fazla ilgi gösterebilirler. Kendilerini adayabilecekleri bir fikir, bir ideal, bir felsefe bir inanç ile yolları kesişebilir. Bu dönemde yasal konularla ilgili gelişmeler yaşanabilir veya hukuki bir konuda karar almaları gerekebilir.

 

Aslan ve Yükselen Aslan, sürpriz, hesapta olmayan maddi kazanımlar elde etseler de gelen parayı başka bir açığı kapamak için kullanılabilirler. Hesap gerektiren konularda titizlikle ilerleyebilirler. Tutumlu davranabilir, fuzuli harcamalardan uzak durabilirler. Duygusal ve ruhsal alanlarda önemli değişiklikler ve açılımlar yaşayabilirler. Bazı yatırımları, bazı arkadaşları, bazı projeleri gözlerinde gereksiz yere fazla büyütebilirler. Gerçekçi olmayan, fantezi projelere, yatırımlarla paralarını riske atabilirler. Miras ya da ortaklaşa gelir elde edilen konularla ilgili kandırılmaya açık hale gelebilirler. Bazı dostları ve arkadaşları hayal kırıklığı yaşatabilir. Sağlık olarak özellikle zehirlenmelere ve bulaşıcı hastalıklara karşı temkinli olmaları gereken bir dönem

 

 

Başak ve Yükselen Başak, hayatlarında yeni deneyimler, heyecanlar yaşamak isteyebilirler. Aldıkları kararları sürekli değiştirebilir, istikrarlı hareket edemeyebilirler. Zaman zaman kontrol edemedikleri bir öfkeye kapılabilirler. İlişkilerinde daha fazla anlayış ve duyarlılık geliştirebilirler. Bazı durumlarda, ilişkilerdeki belirsizlikleri ve yanılgıları ortaya çıkabilir, bu da ilişkilerini daha sağlam temellere oturtma ihtiyacını gösterebilir. Bu dönemde, ilişkilerde fedakarlık ve özveri temaları önemli hale gelebilir. Partnerlerine veya yakın ilişkilerine karşı daha anlayışlı ve yardımsever olabilirler. Ancak, bu süreçte sınırlarını korumak ve ilişkilerde sağlıklı bir denge bulmak da önemlidir. İlişkilerde, ortaklıklarda çok fazla kör noktaları olabilir. Ortaklık kurmak açısından da verimli bir dönem olmayabilir.

 

Terazi ve Yükselen Terazi, iç dünyalarında kılı kırk yarabilir, şüpheci hareket edebilirler. Kendilerini daha fazla dinleyebilir, küçük sorunları gözlerinde büyütebilirler. Yalnız kalma ihtiyaçları artabilir. İş ve çalışma koşullarında bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, Mesai yapabilir, daha fazla çalışabilirler. Bu yüzden sağlıklarına özellikle ayaklarına, ayak bileklerine, uyluk kısmına dikkat etmekte fayda var. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili bir uzmandan danışmanlık almak isteyebilirler. Hayatlarını yeniden programlamak, yaşam kalitesini arttırmak için girişimlerde bulunmak içinde güzel destekler alabilirler. Yogaya başlayabilir, uzman bir diyetisyene gidebilirler. Rutinlerinde ve iş hayatlarında daha fazla esneklik, yaratıcılık ve sezgisel anlayış arayabilirler. Bu da onlara monotonluktan sıyrılıp, işlerini daha yaratıcı ve ilham verici bir şekilde yapma arzusu verebilir.

Akrep ve Yükselen Akrep, arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinde daha seçici davranabilirler. İletişim kurdukları insanlara, girdikleri ortamlara dikkat edebilirler. Eleştirel davranabilir, şimşekleri kendi üzerlerine çekebilirler. Aşk ve çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Bu dönemde, yaratıcı ifade ve sanatsal faaliyetlerde bir genişleme ve derinleşme yaşanabilir. Sanat, müzik, yazı veya diğer yaratıcı alanlarda ilham verici ve sezgisel çalışmalar yapabilirler. Aşk ve romantizm konularında, duygusal ilişkilerde daha fazla hayal gücü, romantizm ve idealleştirme getirebilir ancak bu dönem ilişkilerde gerçekler ve yanılsamalar arasında denge kurmak bir hayli de zor olabilir.

Yay ve Yükselen Yay, kariyerlerinde fikirleri ve ürettikleri projelerle parlayabilir, dikkatleri çekebilirler. Tez canlı hareket edebilir, emek verdikleri konuların bir an önce sonuçlanmasını isteyebilirler. Hedefledikleri kariyer planlarını adım adım hayata geçirebilirler. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön planda. Evlerini değiştirmek, taşınmak veya ev ortamlarını yeniden düzenlemek gibi konularda kararlar almakta zorlanabilecekleri bir dönem olabilir. Evlerinde veya ofislerinde su tesisatı sorunları oluşabilir. Evlerini yeniden düzenlemek, boyamak, evin şeklini, görüntüsünü değiştirmek, evlerine yeni eşyalar, mobilyalar almak içinde uygun bir zamanı deneyimleyecekler. Hayatlarında düzene sokmak istedikleri hangi alan varsa, kendilerine çeki düzen vermek istedikleri tüm konularla ilgili destekleyici etkiler alacaklar.

Oğlak ve Yükselen Oğlak, harcamalarını eğitim ve kurslara ayırabilirler. Gerekli gördükleri, kendilerine fayda sağlayacak iş seyahatlerine çıkabilirler. Yurtdışı bağlantılı kontaklar kurabilir, iş kapıları aralayabilirler. Uluslararası firmalarla projeler yürütebilir, anlaşmalar imzalayabilirler. Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat etmelerinde fayda var. Kafa karışıklığı ve dalgınlık yaşayabilirler. Web sitesi yaptırabilir, e-ticaret işine girmek isteyebilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmaları gerekebilir. Kardeşleri ve yakın akrabalarıyla ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir. Taşınma, yer değiştirme, tadilat, ev ile ilgili konular ilgilenmeleri gereken konular arasında yer alabilir. Bu dönemde, iletişim biçimlerinde ve düşünce tarzlarında belirsizlikler ve yanılsamalar yaşayabilirler. Karar alırken, bir şeyler imzalarken ekstradan dikkatli olmalarında fayda var.

Kova ve yükselen Kova, hayatlarının akışına müdahale edemeyebilir zaman zaman kriz yönetmek durumunda kalabilirler. Sürpriz gelirler kadar sürpriz öngörülmeyen ödemeler karşılarına çıkabilir. Finansal konular ön plana çıkabilir. Bütçelerini yeniden değerlendirmeli, gider-gelir dengelerini iyi belirlemeleri gerekebilir. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirler. Bu dönemde, finansal konularda belirsizlikler ve yanılsamalar yaşanabilir. Mali kararlar alırken ve yatırım yaparken belirsizlikler zaman zaman kafa karışıklığı yaratabilir. Beklenmedik hesapta olmayan harcamalar söz konusu olabilir. Özel hayatlarıyla maddi konular arasında bir denge oturtmaya çalışabilirler.

 

Balık ve Yükselen Balık, Fiziki görünümlerinde değişiklik yapmak isteyebilirler. Sağlıklarını ilgilendiren konularda gelişmeler yaşayabilirler. Bunun yanı sıra, ortakları, partnerleri veya evli oldukları kişi ile ilgili stres yaratan durumlar meydana gelebilir. Ev ve ailelerinde özellikle sürpriz, beklenmedik ani gelişmelere tanıklık edebilirler. Kendilerini ifade etme biçimlerinde önemli değişiklikler yaşayabilir yine kendileriyle ile ilgili yanlış yargılara ve yanılgılara düşebilirler. Sezgileri oldukça güçlenebilir, spiritüel konularla daha içli dışlı olabilirler. Kendilerini zaman zaman sisli bir yolda yürüyor gibi hissedebilir ve hatta belki de kaybolmuş gibi hissedebilirler. Bu dönem profesyonel bir destek almak iyi gelebilir. Ailevi konularda da kararlar almak, yer değiştirmek, ev almak-satmak gibi konularda acele kararlar vermemek yerinde olacaktır. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar incelemek ve düşünmek fayda sağlayacaktır.

 

 

 

Filters
Popular Filters
Nightly Price
-
Amenities
Star Rating
1
2
3
4
5
Guest Rating
Style
Neighborhood
3,269 properties in Europe
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72