image/svg+xmlOpenclipartship wheel2012-01-25T14:38:02Captains ship wheelhttps://openclipart.org/detail/167462/ship-wheel-by-thebytemanTheByteManshipship wheelwheel
Türkiye'nin İlk ve Tek Cruise Temalı Seyahat Dergisi
image

DİNÇER GÜNER İLE 2024 AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMLARI

Ağustos ayına merhaba derken, bu ay içerisinde gerçekleşecek bir yeni ay bir dolunay ve bir de Merkür retronun bize eşlik edeceğini söyleyebiliriz. 5 Ağustos Pazartesi günü hem Başak burcunda gerçekleşen Merkür retrosunu hem de güzellik, estetik ve ilişkileri sembolize eden Venüs’ün Başak burcuna geçişini deneyimleyeceğiz.

 

Venüs’ün Başak burcundaki bu yerleşimi ilişkilerde kendini adama, karşımızdaki insanı mutlu etmek için onun hoşuna gidecek detaylara önem vermek ve ona hizmet etme çabası oluşabilir. İlişkilerin ana teması fayda sağlamak olacaktır. Başak burcu ince eleyip sık dokuyan, beğenmekte zorlanan, seçici bir burç olduğu için yalnız olanlar, karşılarına çıkan adaylarda çok da kolay yol alamayabilir, burun kıvırabilir.

 

4 Ağustos Pazar günü Aslan burcunda etki süresi 10 gün olan bir yeni ay gerçekleşecek. Aslan burcu, özgüven ve kendini güveni temsil eder. Yeni ay döneminde özgüveninizin artması ve kendinizi iyi hissetmeniz muhtemeldir. Bu dönem içerisinde yaratıcı projelere yönelmek, sanatsal faaliyetlerde bulunma isteğiniz artabilir. Daha cesur ve liderlik rolü üstlenmeye daha yakın olabilirsiniz. Sosyal aktivitelere katılma, arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmek, eğlenmek birincil önceliğiniz olabilir. Romantik ilişkilerde daha tutkulu ve sevgi dolu olabilirsiniz.

 

19 Ağustos Pazartesi günü ise Kova burcunda Uranüs etkili bir dolunay meydana gelecek. Kova burcu, yenilikçi ve ileriye dönük bir enerji taşır. Bu dolunay döneminde yeni fikirler ve projeler için ilham alabilir ve hayatınızda değişiklik yapma arzusu hissedebilirsiniz. Kendi yolunuzu seçmek ve kişisel özgürlüğünüzü vurgulamak isteyebilirsiniz. Grup projelerine katılmak ve topluma hizmet eden oluşumların içerisinde olmak önem kazanabilir. Yeni teknolojilere ilgi duyabilirsiniz. Uranüs’ün sert kontağı ise zaman zaman isyankar tavırlar, duygusal istikrarsızlıklar verebilir.

 

29 Ağustos Perşembe günü ise Venüs burç değiştirerek Terazi burcuna geçiyor. Bu seyahati 23 Eylül’e kadar devam edecek. Etkilerinden bahsedecek olursak; yeni ilişkilere başlamak, mevcut ilişkilerdeki sorunları tespit edip çözmek ve ilişkilerde dengeyi bulmak diyebiliriz. Gücümüzü ve irademizi nasıl yönlendireceğimiz, isteklerimizi gerçekleştirmek için nasıl bir yol haritası çıkartacağımıza odaklanabiliriz. Yaşadığımız duyguların derinliği bizi sarsabilir. Bekar olanlar için bir kişiye karşı ani duygu yükselmeleri, yoğunlaşmaları olabilir.

 

Koç ve yükselen Koç burcu: Aşk, yaratıcı yetenekler, hobiler, eğlence ve çocuklar gibi konularda heyecan, aşk fırsatı, çocuk sahibi olma fikri, hobilerinizle ilgili bir adım ve gelişme yaşama imkanınız olacaktır. Eğlenceli şeylerle uğraşmak ve kendinize ve becerilerinize güven duymak için yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz bir çalışma, hatta gezilere çıkabilirsiniz. Hayatın keyif veren taraflarıyla daha çok ilgilenebilir, kendinize ve sevdiklerinize daha fazla zaman yaratabilirsiniz.

 

Boğa ve yükselen Boğa burcu: Evinizde mutlu olmak, evinizle gurur duymak ve çocuklarla eğlenceli zamanlar geçirmek için aile ortamında yenilikler yapabilirsiniz. Ebeveynlerinizle ilgilenip onlarla neşeli zaman geçirmek için planlar yapabilirsiniz. Aile ile daha sık bir araya gelip, onlarla ilgilenmek keyif verebilir. Ev içi tadilatlar, dekorasyon değişiklikleri yapabilir evinizde kendinize yeni bir alan yaratmak isteyebilirsiniz. Taşınma, alım satım, gayrimenkul konuları gündeminize girebilir.

 

İkizler ve yükselen İkizler burcu: Yeni bir eğitime başlayabilir, yaratıcı projeler için kısa yolculuklara çıkabilir, kendinizi yaratıcı, canlı ve etkili bir biçimde ifade edebilirsiniz. Kardeşler ile ilişkinizde kendi değerinizi ortaya koyabilir, sıcak ve cömert tavırlar sergileyebilirsiniz. Yakın çevrenizden size hak ettiğiniz gibi davranılmasını talep edebilirsiniz. Kısa süreli tatiller planlayabilirsiniz.

 

Yengeç ve yükselen Yengeç burcu: Para ve kaynaklarınızı sağlama alacak yatırımlar yapmayı planlayabilirsiniz. Çocukları düşünerek maddi girişimler yapabilirsiniz, bu arada bol bol para harcayabilirsiniz. Bankalarla, finans kuruluşları ile görüşmeler hız kazanabilir. Maddi konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz, ani ve öngörülmeyen harcamalar yapmanız da oldukça olası. Gelir gider dengesi zaman zaman sarsılabilir, kantarın topuzu kaçabilir.

 

Aslan ve yükselen Aslan burcu: İmajınızı yenileyebilir, kendinizi güzel ve dikkat çekici hissetmek için yeni bir tarz deneyebilirsiniz. Eş, partner ve ortaklarınızla daha sıcak, samimi ve kalpten ilişkiler kurmanın adımlarını atabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için harika bir zaman olacaktır. Planlarınızı olgunlaştırmak ve hareket planı yapmak için hazırlık yapabilirsiniz. Yeni bir yol haritası çıkartmak, yeni hedeflere ulaşmak için planlar yapabilirsiniz.

 

Başak ve yükselen Başak burcu: Kendinizle gurur duymak ve çevrenizden saygı görmek için bir takım yeni kararlar alabilirsiniz. Yaratıcı yanınızı ve kimliğinizi daha fazla ortaya çıkarmak gereğini hissedebilirsiniz. Zaman zaman alıngan ve kırılgan davranıp kendi içinize dönebilir ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Potansiyellerinize eğilmek ve ihmal ettiğiniz konuları tekrar bir gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

 

Terazi ve yükselen Terazi burcu: Arkadaşlar ve içinde bulunduğunuz gruplarda yeni arkadaşlıklar edinmek, imajınızı sağlamlaştırmak ve takdir toplamak için elinize yeni fırsatlar geçecektir. Yaratıcı projelerde yer alabilir, yaptığınız işlerle takdir toplayabilirsiniz. Bulunduğunuz grup veya toplulukların sizin kimliğinize olumlu katkıları olmasını isteyebilirsiniz. Arkadaşlıklarınızı güçlendirmek için harika bir fırsat elde edebilirsiniz.

 

Akrep ve yükselen Akrep burcu: Yeni bir iş fırsatı, kariyer basamağı veya kendinizi var olan işinizde ispat etme şansı elde edebilirsiniz. Topluluklar önünde sunum yapabilir veya becerilerinizle takdir ve beğeni toplayabilirsiniz. Sosyal organizasyonlarda bulunmak için harika bir zaman. Kariyer planlarınızda ve ilerleyişinizde bir eşikten geçebilir, bambaşka bir yere evrilebilirsiniz. İş konusunda harika projeler ve fikirler geliştirebilirsiniz.

 

Yay ve yükselen Yay burcu: Uzun yolculuklar yapmak için planlar geliştirebilirsiniz, yaratıcı fikirlerinizi kullanarak eğitim olanakları yaratabilir, yurt dışı ile yeni bağlantılar kurarak kendinize yeni değerler katabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları kullanarak ve tecrübenin önemini fark ederek, alabileceğiniz ve hak ettiğiniz daha fazlasının olduğunu anlayabilirsiniz. Kendi değerinizi yükseltmek için atılımlarda bulunabilir ve eğitim, taşınma, iş değiştirme gibi adımlar atarak yeni bir sayfa açabilirsiniz. 

 

Oğlak ve yükselen Oğlak burcu: Para, gelir ve ödeme dengeleriniz de yeni bir plana geçiş yapmak, kredi ve borçlar için yeni bir girişimde bulunabilirsiniz. Cinsel anlamda kendinizi çekici hissetmek ve partnerinize kendinizi beğendirme olanağı yaratacaksınız. Ortak gelirler, vergi veya prim gibi alanlarda yeni kararlar verebilirsiniz. Ailenizle bu süreçte güç savaşlarına girmemeye gayret edin. Ufak bir konu bir anda büyük bir soruna neden olabilir. Sağlıkla ilgili öngörülmeyen operasyonlar gündeme gelebilir.

 

Kova ve yükselen Kova burcu: Eş, partner ve ortaklarınızla yeniden sıcak ve samimi bir ilişkinin temellerini atmak için girişimde bulunabilirsiniz. Dürüst ve samimi davranışlarla ilişkiye sıcaklık katabilirsiniz. Yeni bir yaratıcı ortaklık kurmak için harika bir fırsat kapınızda. İlişkiler veya iş ortaklıkları konusunda yeni adımlar atabilirsiniz. Bu dönemde bazı yer değişikliği durumları oluşabilir. Kariyerinizde yaşanan gelişmeler de sizi taşınmak durumunda bırakabilir.

 

Balık ve yükselen Balık burcu: Yeni bir çalışma arkadaşlığı başlayabilir, yönetimde olan kişi ile yeteneklerinizin takdir görmesi üzerine bir girişimde bulunabilirsiniz. Günlük hayatınıza daha çok keyif katmak, monotonluktan kurtulmak için yeni aktiviteler planlayabilirsiniz. Çalışırken yaratıcılığınızı üst düzeyde kullanmanız gereken bir işe başlayabilirsiniz. Beslenme alışkanlıkları, besinler, diyet, sağlıklı yaşamı ilgilendiren konular ön planda olacak. Fiziksel ve zihinsel sağlık durumunuzu korumak için bir takım rutinler yapabilirsiniz.

 

 

Filters
Popular Filters
Nightly Price
-
Amenities
Star Rating
1
2
3
4
5
Guest Rating
Style
Neighborhood
3,269 properties in Europe
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72