image/svg+xmlOpenclipartship wheel2012-01-25T14:38:02Captains ship wheelhttps://openclipart.org/detail/167462/ship-wheel-by-thebytemanTheByteManshipship wheelwheel
Türkiye'nin İlk ve Tek Cruise Temalı Seyahat Dergisi
image

2024 MART DİNÇER GÜNER: BU AY BURCUNUZU NELER BEKLİYOR?



KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU: 10 Mart Pazar günü Balık burcunda gerçekleşecek Neptünyen yeni ay ile beraber Koç ve yükselen Koç burçları yalnızlık ihtiyaçları artabilir ve kabuklarına çekilebilirler. Mantıkla hareket etmek isteyebilir ancak duyguları ağır basabilir. İkisi arasındaki dengeyi kurmakta zaman zaman zorlanabilirler. Alma verme dengesini sorguladıkları bir süreci deneyimleyebilirler. 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşen ay tutulmasıyla ise hayatlarında huzura ve sakinliğe ihtiyaç duyabilir, kavga ve anlaşmazlıklardan açık ara uzak kalmak isteyebilirler. Partner odaklı hareket edebilir, partnerlerinin beklenti ve talepleriyle daha çok ilgilenebilirler. İlişkiler arenasında abartılı davranışlar ve bencillik sergileyenler için tehlike çanları çalabilir.

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURCU: 10 Mart Pazar günü Balık burcunda gerçekleşecek Neptünyen yeni ay ile beraber Boğa ve yükselen Boğa burçları arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinde dengeyi sağlamaya çalışabilir, gelişen olaylara daha hassas ve ve duyarlı yaklaşabilirler. Bunun yanı sıra kendilerinden ödün verdikleri, fedakarlık yaptıkları, hayır diyemedikleri durumlarda yaşayabilirler. 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşen ay tutulmasıyla ise gündelik yaşam rutinlerinde angarya sayılabilecek konular karşılarına çıkabilir. Kendi içsel dengelerini korumak için seslerini yükseltmekten, sorun yaşamaktan kaçınabilirler. Diplomasi ve nezaketle mevcut ilişkilerini ilerletebilir daha dışa dönük ve sosyal olabilirler.

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU: 10 Mart Pazar günü Balık burcunda gerçekleşecek Neptünyen yeni ay ile beraber İkizler ve yükselen İkizler kariyer hayatlarında maddi manevi ne oranda tatmin olduklarını, mevcut işlerinin beklentilerini ne kadar karşıladığını sorgulayabilirler. İş ilişkilerindeki adalet duyguları ve hakkaniyetleri konulara objektif bakmalarına engel olabilir. Ekip çalışmasına ve yardımlaşmaya daha açık olabilirler. 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşen ay tutulmasıyla ise özel hayatlarında daha paylaşımcı davranmalarına ve asgari müştereklerde buluşmaya yatkınlık verebilir. Aile hayatında uyumu sağlamak için daha özverili hareket edebilir, çocuklarını mutlu etmek için sürprizler yapmaya teşvik edebilir.

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU: 10 Mart Pazar günü Balık burcunda gerçekleşecek Neptünyen yeni ay ile beraber Yengeç ve yükselen yurtdışı, yabancılar, eğitim, hukuksal konular ve seyahatler ön planda çıkabilir. Bu konularda belirsizlikler hâkim olabilir. Eğitim ve sınavlarla ilgili konularda kafa karışıklıkları yaşanabilir. 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşen ay tutulmasıyla ise evle, gayrimenkullerle ilgili kararlar alabilirler. Ebeveynlerle ilgili bazı konular gündemlerine gelebilir. Ev hayatları ve iş hayatları arasında bir denge kurmaya çalışabilirler. Yaşam alanlarıyla ilgili değişiklik yapma isteği duyabilirler.

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURCU: 10 Mart Pazar günü Balık burcunda gerçekleşecek Neptünyen yeni ay ile beraber Aslan ve yükselen Aslan burçları maddi konular, krediler, burslar, mirasla ilgili konular gündemlerine alabilir. Bu konularda net adım atmakta zorlanabilirler. Eğer yatırım planları varsa ellerindeki kaynakları doğru kullanmak konusunda önemli kişilerden destek alabilirler. 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşen ay tutulmasıyla ise yakın çevreleri ve kardeşleriyle kuracakları iletişim şekli değişebilir. Uzun vadedeki hedeflere ulaşmak için daha yoğun çalışabilirler. İletişim dilleri daha naif ve nazik olabilir. Fikir ayrılıklarında, ortak paydada buluşabilmek için daha yapıcı davranabilirler.

 

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU: 10 Mart Pazar günü Balık burcunda gerçekleşecek Neptünyen yeni ay ile beraber Başak ve yükselen Başak burçları ilişkiler arenasında hakkaniyet, alma-verme dengesi önem kazanabilir. İlişkilerin rengi, kalitesi daha net görülür ve anlaşır hale gelebilir. İlişkilerde kolaylıkla ortak paydada birleşebilir, huzuru ve dengeyi yakalayabilirler. Amacına hizmet etmeyen ilişkiler, ortaklıklar ise sorunları tüm çıplaklığıyla göz önüne getirebilir. 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşen ay tutulmasıyla ise harcamalarında abartıya kaçabilirler. Alışveriş yapmak, sevdiklerini hediye almak isteyebilirler.  Maddi konularda abartmaya eğilimli olabilir, bütçelerinin dışına çıkabilirler. İş hayatlarında ise anlaşma ve sözleşmeler gündeme gelebilir, imzalar atabilirler.

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU: 10 Mart Pazar günü Balık burcunda gerçekleşecek Neptünyen yeni ay ile beraber Terazi ve yükselen Terazi burçları gündelik işleri ve rutinlerinde, çalışma ortamlarında değişiklikler yaşayabilirler. Bu değişikliklere adapte olmak ve uyum sağlamakta zaman zaman zorlanabilirler. Kendi dinamiklerinden bağımsız gelişen durumlarda bazı sorumlulukları üstlenmek durumunda kalabilirler. Yoğun iş temposu yorgun düşmelerine sebep olabilir. 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşen ay tutulmasıyla ise kişisel öncelikleri ve ihtiyaçlarını göz önüne alabilir, bu doğrultuda hareket edebilirler. Erteledikleri, askıya aldıkları konuları tekrar gözden geçirebilir, aksiyon alabilirler. Kendilerine iyi gelecek, iyi hissettirecek konularla ilgilenmeyi isteyebilirler. Estetiğe verdikleri önem fiziksel görüntüleriyle ilgili değişiklik yapmak isteklerini tetikleyebilir.

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURCU: 10 Mart Pazar günü Balık burcunda gerçekleşecek Neptünyen yeni ay ile beraber Akrep ve yükselen Akrep burçları için çocuklarla ilişkiler, yatırımla ilgili konular ağırlık kazanabilir. Özel hayatlarında bir şeyleri netleştirmek çok kolay olmayabilir. Sevdiklerine ve ailelerine karşı özverili olabilirler. Yatırım konularıyla ilgili işin kompetanı veya uzmanı kişilerin desteğine ihtiyaç duyabilirler. 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşen ay tutulmasıyla ise engel olamadıkları, öngöremedikleri konular karşılarına çıkabilir. İçsel dengelerini sağlamak üzere kendilerini çevreleyen sorunlardan kaçmak ve kabuklarına çekilmek isteyebilirler. Farkındalıkları artabilir, hayat perspektifleri zenginleşebilir.

 

YAY VE YÜKSELEN YAY BURCU: 10 Mart Pazar günü Balık burcunda gerçekleşecek Neptünyen yeni ay ile beraber Yay ve yükselen Yay burçları; aile hayatlarında fedakarlık yapmalarını gerektirecek koşullar oluşabilir. Aile fertlerine ve eşlerine karşı daha anlayışlı davranabilirler. Bunun yanı sıra daha duygusal ve kırılgan olabilirler. Evleriyle ilgili yarım kalmış işleri tamamlayabilirler. Ev alım satımı, yer değiştirme gibi konular gündeme gelebilir. 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşen ay tutulmasıyla ise sosyal çevrelerinde daha dışa dönük olabilir, kendilerini son derece keyifli hissedebilirler. Arkadaşlarıyla sıkça bir araya gelmek isteyebilir, hayatın eğlenceli tarafını deneyimlemek isteyebilirler.

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURCU: 10 Mart Pazar günü Balık burcunda gerçekleşecek Neptünyen yeni ay ile beraber Oğlak ve yükselen Oğlak burçları kendilerini ifade ederken dikkatli olmayabilir ve yanlış anlaşılabilirler. İnternet ve sosyal medyayla ilgili yaratıcı ve eğlenceli işler yapabilirler. Bütçeler, hesaplar ve planlamalarla ilgili hatalar yapabilir, kafa dağınıklığı yaşayabilirler. 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşen ay tutulmasıyla ise gerçekçi olmakta zorlanabilir daha melankolik hareket edebilirler. Hayatlarında bazı sorunları hasıraltı edebilir, görmek ve yüzleşmek istemeyebilirler. Alternatif şifa çalışmalarına, spiritüel konulara yönelebilirler.

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURCU: 10 Mart Pazar günü Balık burcunda gerçekleşecek Neptünyen yeni ay ile beraber Kova ve yükselen Kova burçları; maddi konular gündemlerine gelebilir. Gelirlerindeki belirsizlik veya harcamalarındaki tutarsızlıklar zor duruma sokabilir. Riskli girişimler ve yatırımlar için temkinli hareket etmek isteyebilirler. 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşen ay tutulmasıyla ise Eğitimler ve yurt dışıyla ilintili konular gündemlerine gelebilir. Farklı inanç ve felsefeler ilgilerini çekebilir. Ön görülemeyen aksiliklerden dolayı seyahatlerde gecikmeler, eğitim konularında bazı pürüzler yaşanabilir.

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURCU: 10 Mart Pazar günü Balık burcunda gerçekleşecek Neptünyen yeni ay ile beraber Balık ve yükselen Balık burçları kendileriyle ilgilenebilir, kişisel amaçlarına odaklanabilirler. Yaratıcılıkları ön plana çıkabilir, kendilerini daha iyi ifade edebilirler. İkili ilişkilerde belirsizlikler yaşayabilirler. 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşen ay tutulmasıyla ise krizleri fırsatlara çevirebilir kendilerini istihdam edecek yeni kaynaklar bulabilirler. Hali hazırda süre gelen miras, nafaka gibi davaları varsa şayet sonuçlanabilir. Maddi kaynaklarında dengeyi sağlamak ve bir düzene oturtmak için bütçe planlamaları yapabilirler

Filters
Popular Filters
Nightly Price
-
Amenities
Star Rating
1
2
3
4
5
Guest Rating
Style
Neighborhood
3,269 properties in Europe
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72