image/svg+xmlOpenclipartship wheel2012-01-25T14:38:02Captains ship wheelhttps://openclipart.org/detail/167462/ship-wheel-by-thebytemanTheByteManshipship wheelwheel
Türkiye'nin İlk ve Tek Cruise Temalı Seyahat Dergisi
Cruise Blog, UNUTULMAZ BİR YENİ YIL KUTLAMASI İÇİN ‘OLDEN 1772’

UNUTULMAZ BİR YENİ YIL KUTLAMASI İÇİN ‘OLDEN 1772’


UNUTULMAZ BİR YENİ YIL KUTLAMASI İÇİN ‘OLDEN 1772’

Tarihi dokusu ve etkileyici ambiyansıyla ‘Olden 1772’ yeni yıl ruhunu doyasıya yaşamak ve tüm gece kaliteli eğlencenin tadına varmak için bu yıl da doğru adres… Yılbaşı akşamına özel gala yemeği ve DJ performansıyla konuklarına unutulmaz bir gece yaşatacak olan Olden’de 2024 yılı çoşkuyla ve keyifle karşılanacak.

Olden’ın Etkileyici Ambiyansında Özel Bir Gece

Olden 1772’nin, “eski bir hikayenin yeni dünyası” mottosu ile 250 yıllık Muhsinzade Han’da başlayan lezzet yolculuğu İstanbul’da yeme-içme hayatına yeni bir soluk getirdi. Şık dekorasyonu, ferah avlusu, sıcak atmosferi, ihtişamlı barı, müzikleri ve özel menüsü ile öne çıkan mekan, kaliteli ve zevkli vakit geçirmenin yeni adresi oldu. Yeni yıl kutlaması için özel olarak hazırlanan Olden, konuklarına unutulmaz bir lezzet şöleni ve eğlence yaşatacak. 21.00 – 01.00 saatleri arasında tek oturum olarak hizmet verecek mekanda, yeni yıl özel menüsü ile gala yemeği servis edilecek. Gece boyunca canlı DJ performansı ile yılbaşı akşamı eğlence hiç bitmeyecek.

 

Şık Sunumları ve Özgün Tatları ile Gala Yemeği

Anadolu ve İstanbul mutfağının vazgeçilmez tatlarını, modern gastronomi dokunuşlarıyla buluşturan Şef Aykut Can Akın ve ekibi, göze ve damağa hitap eden tabaklarla Olden’da lezzetseverlerden tam not alıyor. Akın’ın yeni yıl akşamına özel olarak hazırladığı gala yemeği ile konuklar gerçek bir gastronomi deneyimi yaşıyor. Başlangıç olarak öne çıkan Levrek Ceviche ve Turşulu Kayıntı, deniz mahsüleri ve kırmızı et ile iki farklı alternatif sunuyor. Geleneksel Anadolu Mutfağının en hit yemeklerinden Pazı Sarma, ara sıcaklar arasında yerini alıyor. Manda peyniri, karamelize soğan ve kaburga ile hazırlanan Kaburga Pide odun ateşinde ile pişiyor. Erişteye farklı bir yorum getirerek, kalamar ile buluşturan Akın, bebek kalamar ve kefal havyarı ile hazırlanan Kalamar Erişte’de oldukça iddialı. Yeni yıl menüsünün olmazsa olmazı Yılbaşı Hindisi masada yerini alıyor. Tercihini balık ve kırmızı etten yana kullanmak isteyenler için de Odun Ateşinde Kuzu İncik ve Izgara Kaya Levreği ana yemek seçenekleri arasında. Çikolatalı Islak Kek, yeni yıla enfes bir tat ile girmek için doğru seçim. Yemekleriyle olduğu kadar kokteylleriyle de iddalı olan mekanda, yemek öncesi ve yemek sonrası için hazırlanan özel kokteyller konuklara sunulan lezzet yolculuğunun bir parçası. Çeşni, Yula, Elez, 1772, Iraz, Banı Çiçek, Beylem ve Almila, Olden’ın imza kokteylleri arasında.


 


Gen Group Hakkında:

Gen Group, genç yatırımcılar Alper Karavar ve Gürol Yığar’ın ortaklığında yeme-içme, turizm, tekstil, art-work ve teknoloji üzerine çok farklı noktalarda yer alan dinamikleri sektörlerinin en iyisi olarak, yenilikçi ve vizyoner bir bakış açışıyla buluşturuyor. Gen Group; yılın en popüler mekânı Olden 1772; tarihi yarımada manzarası ve özel menüsüyle Mesai Karaköy; tasarım, sanatsal dekor markası Checkmate Art; üst segment tekstil markası Checkmate Moda, Çeşme’de özel bir tatil deneyimi vaat eden Voger Alaçatı otelleri ve İtalyan kahvesi sunan Genova 1050 olmak üzere farklı markaları bünyesinde barındırıyor. Yenilikçi, vizyoner ve istikrarlı oluşumlarla; yeme-içme sektörünün en iyisi olmayı hedefleyen Gen Group, 2023 yılının sonlarına doğru yine İstanbul’un kalbinde yer alan, farklı konsepte üç restoran yatırımını hayata geçirmeye hazırlanıyor.

 

Adres

Mimar Vedat Sok. No:3 / Sirkeci