image/svg+xmlOpenclipartship wheel2012-01-25T14:38:02Captains ship wheelhttps://openclipart.org/detail/167462/ship-wheel-by-thebytemanTheByteManshipship wheelwheel
Türkiye'nin İlk ve Tek Cruise Temalı Seyahat Dergisi
image

DİNÇER GÜNER ASTROLOJİ : Bu Ay Burcunuzu Neler Bekliyor?


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU: 14 Ekim Perşembe günü Terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla beraber Koç ve yükselen Koç burçları; İlişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar gündeme gelebilir, şanslı etkiler alabilir ve çaba gösterdikleri konuları kolaylıkla çözüme ulaştırabilirler. Başkalarından maddi ve manevi destekler alabilirler. Bu süre zarfında meseleleri büyütme, abartma eğilimi gösterebilirler. 28 Ekim Perşembe günü Boğa burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla finansal konular ön plana çıkacak. Yeni fırsatlar, yeni projeler, maddi anlamda destekleyici konularla para gündemlerinde ani, sürpriz değişiklikler yaşayacaklar. Kariyer hayatlarında düşündükleri bir değişiklik varsa şayet konuyla ilgili aksiyon alabilirler. Daha iyi koşullarda yeni bir işe geçmek veya mevcut işlerinde zam, terfi, pirim gibi teşvik edici güzel ödüller alabilirler. Maddi kaynaklarındaki artıştan ötürü kendilerini daha güvende hissedecekler ve daha motive hareket edecekler.

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURCU: : 14 Ekim Perşembe günü Terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla beraber Boğa ve yükselen Boğa burçları; İş koşulları, günlük rutinleri, angarya sayılabilecek işlerle oldukça meşgul olabilirler. Tüm bunlar için çaba sarf ederken aynı zamanda ilişki yönetimi konusu karşılarına çıkabilir. Diplomasi ve nezaketinin balansını sağlamakta zorlanabilirler. Sağlık konuları gündeme gelebilir özellikle bel bölgesi, böbrekler, bağırsaklar ve bağışıklık sistemiyle ilgili sorunlar çıkabilir. 28 Ekim Perşembe günü Boğa burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla benlik duygularını, insanların onlara bakış açılarını daha önemser hale gelecekler. Yaşam hedef ve amaçlarını gözden geçirip yeni yol haritası çıkartmak üzere adımlar atacaklar. Takdir edilme istekleri artabilir, çevreleri tarafından onaylanma ihtiyacı hissedebilirler. Bunun yanı sıra fiziksel olarak değişiklik yapma arzusu duyabilir, imaj değişikliği için adım atabilirler. İlişkiler arenasında da bazı gerginlikler yaşamaları olağan. Temkinli ve objektif davranmalı, fevri hareket etmekten açık ara kaçınmalılar.

 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU: 14 Ekim Perşembe günü Terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla beraber İkizler ve yükselen İkizler burçları; gündemleri aşk hayatları, hobileri olabilir. Hayattan daha fazla keyif almak isteyebilir, kendilerini mutlu edecek konulara alan açabilirler. Yaratıcılık gerektiren konularla ilgilenebilir, borsa gibi alanlarda yatırımlar yapabilirler. Çocuklarıyla yakından ilgilenebilir, çocuk sahibi olmayı isteyenler adımlar atabilirler. 28 Ekim Perşembe günü Boğa burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla yalnızlık ihtiyaçlarının arttığı, kendi kabuklarına çekildikleri bir bu dönem içerisinde olanı biteni izlemek ve gözlemci olmayı tercih edebilirler. Ruhsal olarak kendileriniz zaman zaman çıkmazda hissedip bazı şifa öğretilerine ilgi ve yönelim yaşayabilirler. Bilinçaltına attıkları bazı korkular su yüzüne çıkabilir, bunlarla yüzleşip kendilerine odaklanabilir çözüm arama yoluna girebilirler. Her şeye ve her duruma karşı daha ihtiyatlı davranmayı ve gizlilik prensibiyle hareket etmeyi tercih edebilirler.

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU: 14 Ekim Perşembe günü Terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla beraber Yengeç ve yükselen Yengeç burçları; Ev, aile ve yuvaya ilişkin işleri tamamlama sürecinde olabilirler. Bazı fırsat ve şanslar elde edebilir, aradıkları evi bulabilir veya bütçelerine uygun bir ev alabilirler. Bu dönem toprak ve arsa gibi alanlara yatırım yapabilirler. Ailelerinden güzel destekler alabilir, ev içindeki sorunları rahatlıkla çözüme kavuşturabilirler. 28 Ekim Perşembe günü Boğa burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla dostları ve arkadaşlarıyla daha sık bir araya gelerek daha çok zaman geçirecek. Sosyal mecraları ve kurdukları arkadaşlıklar sayesinde kendilerini daha iyi ifade edip, ihtiyaç duydukları yardım ve desteği kolayca elde edebilirler. Beraber hayatın keyif veren yanlarını keşfedebilir, yemek organizasyonları yapabilir, paralarını biraz savurganca harcayabilirler, lüks tüketim de buna dahil. Yeni ortamlara girip yeni insanlar tanıyabilir farklı sosyal aktivitelere katılabilirler.

 

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURCU: 14 Ekim Perşembe günü Terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla beraber Aslan ve yükselen Aslan burçları; odak noktaları yakın çevreleri, iletişim, seyahatler, fikirler, akrabalar, eğitimler, satış, pazarlama, reklam çalışmaları gibi konular olabilir. Bu alanlarda fırsatlar elde edebilirler ancak abartılı fikirleri ve istekleri de olabilir. Fikirlerini paraya dönüştürebilirler. Yurtdışı, eğitim, medya, reklam gibi konularda olumlu ve güzel fırsatlarla karşılaşabilirler. 28 Ekim Perşembe günü Boğa burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla yeni bir kariyer planlaması yapıp kendilerine yeni iş hedefleri koyabilirler. İş hayatlarından elde ettikleri gelirleri de arttırmak için yeni stratejiler geliştirebilirler. Daha sağlam daha güvenli adımlar atarak mevcut iş pozisyonları koruma yönünde hareket edebilirler. Kendilerini ifade dilleri son derece net olacağı gibi üstlerinden takdir görecekleri şanslı bir dönemi yaşayacaklar. Amaç ve hedeflerini destekleyecek kişilerden destek görebilirler. Birlikte çalıştıkları kişiler ile kuracakları irtibatlar bu dönem daha çok önem kazanacak.

 

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU: : 14 Ekim Perşembe günü Terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla beraber Başak ve yükselen Başak burçları; gündemleri maddi konular olabilir. Daha çok para kazanmak isteyebilir ya da alım-satım işlerini halledebilirler. Kendilerini değerli hissedecekleri, şımartacakları alışverişler yapabilirler. Lüks tüketim yapabilir, abartılı harcamalarda bulunabilirler. Nakit ihtiyaçları için kredi çekebilirler. Planladıkları bütçelerin kolaylıkla dışına çıkabilir ve maddi yükümlülüklerin altına girebilirler. 28 Ekim Perşembe günü Boğa burunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla Yabancılar, yurt dışı ile ilgili işler, tanıtım, pazarlama, yaratıcılık gerektiren işlerden finansal anlamda rahatça kazanç elde etmelerine yardımcı olacaktır. Uluslararası ilişkiler, şirketler, yatırımlar, yabancılar gibi temaların daha ön plana çıkacağı bu süre zarfında önemli anlaşmalara imza atabilirler Bu Dolunay uzak yerlere seyahat gibi konuları gündeme getirebilir. Yeni bir dil öğrenmek, para kazanmalarına yardımcı olacak bir eğitim için adım atabilirler.

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU: : 14 Ekim Perşembe günü Terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla beraber Terazi ve yükselen Terazi burçları; kendilerine odaklanabilir, kişisel iş ve projelerini takip edebilir, fiziksel görüntülerini her zamankinden çok daha fazla önemser hale gelebilirler. Askıda kalmış, yarım bıraktıkları konulara odaklanabilir, nihai sonuca ulaştırabilirler. Karşılarına çıkan fırsatların peşinden koşabilir, yüksek bir motivasyonla hareket edebilirler. 28 Ekim Perşembe günü Boğa burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla krediler, borçlar, hukuksal konular, miras ve başkalarına ait kazançlarla ilgili konuları tecrübe ediyor olacaklar. Gelir gider dengesini sağlamaya çalışırken hiç ummadıkları sürpriz para akışları yaşayabilirler. Statü sahibi insanlarla bir araya gelebilir, fikir alışverişinde bulunabilirler. Finansal anlamda borçları düzenlemek için plan yapabilirler ya da ev, araba almak için kaynak arayışına girebilirler.

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURCU: 14 Ekim Perşembe günü Terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla beraber Akrep ve yükselen Akrep burçları; uyku düzenine ve dinlenmeye ihtiyaç duyabilirler. Fiziksel ve ruhsal yorgunlukları kendilerini ihmal etmelerine neden olabilir. Yalnız kalmak isteyebilir, sınırlı bir çevreyle iletişimlerini sürdürebilirler. Terapiye gidebilir, yoga, meditasyon gibi çalışmalar yapabilirler. 28 Ekim Perşembe günü Boğa burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla özel hayat, evlilikler ve ortaklıklar konuları gündemlerinde olacak. Özel hayatlarını ister istemez dolunay nedeniyle daha sık sorgular hale gelebilirler. Kendi beklentileri ve partnerlerinin beklentileri arasındaki ilişki bu süre zarfında uyumlanabilir, daha ahenk içinde hareket edebilirler.  Kişilerin sınırlarını bilmesi, riskli tutum ve davranışlardan uzak durması ilişkilerin başına gelebilecek her türlü negatif durumun önüne geçecektir.

 

YAY VE YÜKSELEN YAY BURCU: : 14 Ekim Perşembe günü Terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla beraber Yay ve yükselen Yay burçları; dostluklar, arkadaşlıklar, ilişkiler gündem konuları olabilir. Yeni bağlantılar kurabilir, yeni insanlarla tanışabilirler. Dostlarıyla daha fazla zaman geçirebilir, sosyalleşebilir, davetlere ve organizasyonlara katılabilirler. 28 Ekim Perşembe günü Boğa burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla duygusal ve içsel olarak kendilerini çok iyi hissetmeyebilirler ancak sağlıklarını bu dönem daha önemser bir hale gelebilirler. İş ve çalışma koşullarında farklılık ihtiyacı hissedip sınırların dışına çıkmak isteyebilirler. Kendileri daha iyi hissetmek için bir takım düzenlemeler içine girebilirler. Bazı işlerinde engellemeler ve zorluklar yaşayabilirler. Zamanı yönetme konusunda dikkatli hareket etmeli, kendilerine verilen sorumlulukların planlamasını iyi yapmalıdırlar.

 

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURCU: : 14 Ekim Perşembe günü Terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla beraber Oğlak ve yükselen Oğlak burçları; kariyerlerinde önemli networkler elde edebilir, başarılı olacakları projelerin sorumluluklarını üstlenebilirler. Oldukça şanslı oldukları bu süre zarfında iş kurabilir, terfi edebilir, ödüller alabilir ve prestij kazanabilirler. Yabancılarla yürütülen iş ve projelerde muazzam başarılar elde edebilirler. 28 Ekim Perşembe günü Boğa burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla konforları ve kendi kişisel alanları bu dönem daha önem kazanacaktır. Kendi rahatlarına düşkünlük onları tembelleştirebileceği gibi hedeflerine ulaşmak için gösterdikleri azmi ve motivasyonu yakalayamayabilirler.  Evlilik ve ikili ilişkilerde ise çiftlerin birbiriyle olan konuşma ihtiyacı artabilir. Çocukları olanlar ise otoriteyi sağlamakta zorlanabilir, zaman zaman ipler gerilebilir.

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURCU: 14 Ekim Perşembe günü Terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla beraber Kova ve yükselen Kova burçları; yurtdışı, ticaret, eğitim ve hukuki konularda ellerindeki işleri tamamlamayabilir, sonuca ulaştırabilirler. Seyahatlere çıkabilir, eğitim ve seminerlere katılabilirler. Hukuki konularda başarılar elde edebilirler. Satış-pazarlama, reklamcılık gibi konularda şans onlarla birlikte olabilir, anlaşma ve sözleşmelere imzalar atabilirler. Fikirlerini ifade ederken abartıya kaçabilir, zaman zaman fanatik algılanabilirler. 28 Ekim Perşembe günü Boğa burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla ev, aile, yuva, aile içi ilişkiler daha çok gündemlerinde olacak. Aile ve iş arasındaki dengeyi sağlamak, işleri eve taşımamak ve yahut evdeki bir sorunu işlerine yansıtmamak bu dönem sağlamakta zorlanacakları hassas bir denge haline dönüşebilir. Kişisel istekleri önem kazanırken bencilce hareket etmemelilerdir. Aile konularında, fevri hareket etmemek ve ortak paydada buluşmak üzere uzlaşmacı olmak fayda sağlayacaktır.

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURCU: 14 Ekim Perşembe günü Terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulmasıyla beraber Balık ve yükselen Balık burçları; krediler, borçlar, nafaka, prim, burs, vergiler gibi konularda ellerindeki işleri toparlama ve bitirme sürecinde olabilirler. Finansal açıdan büyük şans ve fırsatlar yakalayabilir, bunları değerlendirebilirler. Yeni bir gelir kaynağı elde edebilir, beklenmedik sürpriz bir para akışı yaşayabilirler. Müsriflik boyutuna varan abartılı harcamalar yapabilirler. 28 Ekim Perşembe günü Boğa burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla Geride bıraktıkları gerilimli zamanlardan sonra bir nebze kendilerini daha rahatlamış hissedebilirler. İletişim ve düşünce yapıları daha çözüm odaklı işleyebilir. İş hayatlarında önemli bir anlaşma imza aşamasına gelebilir ya da yeni bir iş veya projenin üretilmesi için adım atabilirler. Bunun yanı sıra ticari faaliyetler, alım-satım gibi işlerle finansal gelirlerini arttırabilirler

Filters
Popular Filters
Nightly Price
-
Amenities
Star Rating
1
2
3
4
5
Guest Rating
Style
Neighborhood
3,269 properties in Europe
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72