image/svg+xmlOpenclipartship wheel2012-01-25T14:38:02Captains ship wheelhttps://openclipart.org/detail/167462/ship-wheel-by-thebytemanTheByteManshipship wheelwheel
Türkiye'nin İlk ve Tek Cruise Temalı Seyahat Dergisi
image

DİNÇER GÜNER 2023 AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMLARI

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU: 1 Ağustos Salı günü Kova burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber Koç ve yükselen Koç burçları; arkadaşları ve dostlarıyla daha fazla bir araya gelebilir, onların hayatlarında önemli konularda etkin olabilirler. Partiler, davetler, organizasyonlar sayesinde sosyalleşebilirler. Jüpiter etkisiyle harcamalarını kontrol etmek zorlaşabilir, ihtiyaçları olmayan şeyleri alabilirler. Maddi açıdan risk almak için uygun değil. 16 Ağustos Çarşamba günü Aslan burcunda gerçekleşecek venüsyen yeni ay ile aşk, özel hayat, flörtler, çocuklar, hobiler ve yaratıcılık gerektiren konulara odaklanabilirler. Hayattan daha fazla keyif almak ve mutlu olmak için kendilerine izin verebilirler. Yalnızlar için aşk çanları çalarken, bazılarınız yeteneklerini parlatabilir, hobilerine yönelebilirler. Hamilelikle ilgili konular gündeme gelebilir. Uranüs’ün sert kontağı, mali konularda ve teknoloji alanında beklenmedik harcamalara işaret ediyor. Borsa gibi riskli alanlarda dikkatli olun.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURCU: 1 Ağustos Salı günü Kova burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber Boğa ve yükselen Boğa burçları; İşleri, kariyerleri ve toplumsal imajları ön plana çıkabilir. İşleriyle ilgili bir süredir uğraştıkları konuları tamamlamayabilirler. İş arayışları bu dolunayla sona erebilir. Atacakları adımlarla dikkat çekebilirler. Jüpiter’in sert etkileşimiyle zaman zaman abartılı ve coşkulu davranışlar gösterebilirler. Özellikle kariyerlerini ilgilendiren konularda olumsuzlukları abartmaya eğilimli olabilirler. Yurtdışı bağlantılı işler ve projeler de gündeme gelebilir. 16 Ağustos Çarşamba günü Aslan burcunda gerçekleşecek venüsyen yeni ay ile ev, yuva, aile, yerleşim, gayrimenkul ve alım-satım konuları gündeme gelebilir. Evlerini değiştirebilir veya ev almak için kolları sıvayabilirler. Uranüs’ün sert etkileşimiyle ani çıkışlarda bulunup ev hayatlarında huzursuzluklar yaratabilirler. Ev içinde kazalar ve elektronik aletlerde sorunlar yaşayabilir, tahammülsüzleşebilir ve isyankar davranabilirler.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU: 1 Ağustos Salı günü Kova burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber İkizler ve yükselen İkizler burçları; eğitim, hukuk, yayıncılık, yurtdışı işleri, akrabalık ilişkileri, inanç, hayatın anlamı ve bilgelik gerektiren konulara odaklanabilirler. Bu alanlardaki uğraşlarını toparlama ya da sonlandırma zamanı olabilir. Hayatı sorguladıkları bir dolunayı deneyimleyebilirler. Yurtdışı bağlantılı konularda önemli gündemleri olabilir. Jüpiter’in sert etkisi sebebiyle psikolojik arayışlarında kimden, nasıl destek aldıklarına dikkat etmeleri gerekebilir. Hayatlarında eskiyle yeni arasında bir çekişme yaşayabilirler. Bu bir tavır ya da alışkanlık olabilir. Öte yandan yurtdışı, ticaret, eğitim gibi konularda ilk etapta zorlansalar dahi günün sonunda işler istedikleri gibi gidebilir. 16 Ağustos Çarşamba günü Aslan burcunda gerçekleşecek venüsyen yeni ay ile eğitim, kardeşler, yakın çevre, seyahatler, komşular, kuzenler gündeminiz maddeleri olabilir. Seyahatler organize edebilir, internet üzerinden bir şeyler yapmak isteyebilirler. Bu dönem finansal bir kaygı duymadan, ruhlarına iyi gelecek konulara odaklanabilir, hayata bakışlarını değiştirecek bir eğitime katılabilirler.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU: 1 Ağustos Salı günü Kova burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber Yengeç ve yükselen Yengeç burçları; başkalarının maddi olanakları, miras, borçlar, ödemeler ve ortaklaşa işlerden kazanılan gelirlerle ilgili konuları deneyimleyebilirler. Bu konularda bir toparlanma dönemi olabilir; borç ve kredilerini düzenleyebilirler. Sağlık harcamaları artabilir. Maddi konularda abartılı tepki ve harcamalar gündeme gelebilir. Sosyalleşirken harcadıkları paranın ucunu kaçırabilirler. Dostlarına kefil olmak, onlar için kredi çekmek veya onlara borç vermek için uygun bir zaman değil. 16 Ağustos Çarşamba günü Aslan burcunda gerçekleşecek venüsyen yeni ay ile daha çok para kazanmak isteyebilir ve daha iyimser bir havaya bürünebilirler. Dijital işlere para harcamaları gerekebilir. Uranüs’ün sert etkileşimi nedeniyle bu dönem arkadaşlarına tahammülleri azalabilir. Para nedeniyle arkadaşlarıyla aralarında beklenmedik gerginlikler çıkabilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURCU: 1 Ağustos Salı günü Kova burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber Aslan ve yükselen Aslan burçları; ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, iş birlikleri, danışmanlıklar ve evlilik gibi gündem maddelerini deneyimleyebilirler. Bu konularda bir süredir uğraştıkları işleri tamamlayabilirler. Bekledikleri bir imza, halletmeye çalıştıkları bir mesele varsa bu dönem sonuçlandırabilirler. Jüpiter’in sert açısıyla iş konusunda zaman zaman abartılı tepkiler verebilirler. Bu dönem sorunları çok fazla büyütmemeye çalışmalarında fayda var. İş konusunda bazı fırsatlar çıkabilir ama bunu önemsemeyebilirler. Bu dönem ortaklaşa projelere girmek ekstra stres yaratabilir. 16 Ağustos Çarşamba günü Aslan burcunda gerçekleşecek venüsyen yeni ay ile bedenleri, hayattan beklentileri, yeteneklerini, dış görünümleri, kişisel istekleri üzerinde etkili olacak. İsteklerinin peşinden gitmek, biraz özgürce hareket etmek isteyebilirler. Bu dönem daha çok kendilerine odaklanmak, bakım yapmak isteyebilirler. Uranüs etkisiyle tahammülü az, tepkileri sert ve isyankâr olabilir. İşyerinde teknolojik sorunlar yaşayabilirler.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU: 1 Ağustos Salı günü Kova burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber Başak ve yükselen Başak burçları; iş koşulları, sağlık, gündelik işler ve evcil hayvanlar bu dolunayın ana konuları olabilir. İş yükleri artabilir veya abartılı bir şekilde çalışabilirler. Günlük koşturmacaları yoğunlaşabilir. Bu koşturmacalar resmi evrak, eğitim veya yurtdışıyla ilgili olabilir. Sağlıkla ilgili konularda evham yapabilirler. 16 Ağustos Çarşamba günü Aslan burcunda gerçekleşecek venüsyen yeni ay ile sağlık, bilinçaltı, korkular, psikoloji, rüyalar, ruhsal konular, arkalarından dönen işler, kontrol edemedikleri şeyler, yalnızlık, yaratıcılık ve sırlar odaklarında olabilir. Kabuklarına çekilmek, yoğun geçen günlerin ardından biraz dinlenmek isteyebilirler. Psikolojik konulara ilgi duyabilir, rüyaların etkisinde kalabilirler. Uranüs’ün etkisi yurtdışı, eğitim, sınavlar ve medya gibi işlerde beklenmedik, sert gelişmelerin olabileceğine işaret ediyor. Bu konularda kontrolleri dışında son dakika değişiklikleri olabilir.

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU: 1 Ağustos Salı günü Kova burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber Terazi ve yükselen Terazi burçları; özel hayatları, çocuklarla ilişkiler, yatırım, hobi, eğlence bu dolunayın ana konuları olabilir. Bunlarla ilgili bir süredir gündemlerini meşgul eden meselelerin sonuna gelebilirler. Yeni aşklar heyecan verici ve özgürleştirici olurken varsa çocuklarıyla daha yakından ilgilenmeleri gerekebilir. Riskli yatırımlara yönelebilirler. Ödemeler, borçlar, krediler gibi konularda gereksiz riskler alabilir, abartılı hareketler yapabilirler. 16 Ağustos Çarşamba günü Aslan burcunda gerçekleşecek venüsyen yeni ay ile sosyal ilişkiler, dostluklar ve arkadaşlıklar ön plana çıkabilir. Sosyal açıdan dışa dönük, eğlenceli zamanlar yaşayabilirler. Organizasyonlar yapabilir ya da davetlere, nikahlara, kendilerini mutlu edecek aktivitelere katılabilirler. Uranüs’ün sert etkileşimi beraberinde beklenmedik harcamalar getirebilir, ipin ucunu kaçırabilirler.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURCU: 1 Ağustos Salı günü Kova burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber Akrep ve yükselen Akrep burçları;  ev, aile ve gayrimenkul konuları odak konuları olabilir. Eve ait sorumlulukları artarken, evlerini güzelleştirmek adına adımlar atabilirler. Ev-aile konularında kendilerini tatlı bir koşturma içinde bulabilirler. Taşınmak, yer değiştirmek, ev almak-satmak gibi planlarını belki de bu dolunay sürecine denk getirebilirler. İlişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, işbirlikleri, evlilik gibi konularda beklentileri çok yüksek olabilir, zaman zaman abartılı davranabilirler. Partnerleriyle veya ortaklarıyla aynı fikirlere inanmayabilir ama hoşgörüyü elden bırakmayabilirler. Ortaklıklar veya işbirlikleriyle ilgili fırsatlar elde edebilirler. 16 Ağustos Çarşamba günü Aslan burcunda gerçekleşecek venüsyen yeni ay ile kariyerlerinde attıkları her adımla fark edilebilirler. Son dönemlerde yoğunlaştıkları konuları tamamlama süreci olabilir. İş başvuruları yapabilir, iş kurmak için kolları sıvayabilirler. Uranüs’ün sert etkileşimi mesleki beklenmedik gelişmeler yaşayabilirler. Bu dönem isyankâr tavırlar içine girebilir, tahammülleri azalabilir.

YAY VE YÜKSELEN YAY BURCU: 1 Ağustos Salı günü Kova burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber Yay ve yükselen Yay burçları;  Üzerinde çalıştıkları projeleri tamamlayabilir, satış, pazarlama, reklam, halkla ilişkiler ve eğitimle ilgili işlerini halledebilirler. Yakın çevreleriyle, kardeşleriyle ilgili konuları yavaştan sona erdirebilirler. Jüpiter’in sert açısı bu süreçte fikirlerini fanatik şekilde savunabileceklerine işaret ediyor. Abartılı bir çalışma temposuna girebilir, biraz dinlenmek ve kendilerine zaman ayırmak isteyebilirler. İşinizle ilgili bir seyahate çıkabilirler. 16 Ağustos Çarşamba günü Aslan burcunda gerçekleşecek venüsyen yeni ay ile eğitim, yurtdışı, hukuk, yabancılar, reklam, tanıtım ve resmi işler ön plana çıkabilir. Seyahatler organize edebilir, yeni eğitimlere başlayabilir, önemli resmi işlerini halledebilirler. Uranüs’ün sert bir etkileşimiyle günlük planlarında son dakika değişiklikler yaşayabilirler. Birlikte çalıştıkları kişilere karşı tahammülleri azalabilir, ani tepkiler verebilirler.

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURCU: 1 Ağustos Salı günü Kova burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber Oğlak ve yükselen Oğlak burçları; parayı doğru kullanma, yatırımlarını değerlendirme, sahip olduklarının değerine varma gibi konular odakları olabilir. Bir süredir parayla ilgili bir mesele için çabalıyorlarsa bu konunun sonuna gelebilirler. Jüpiter’in bu dolunaya sert etkileşiminden dolayı hem özel hayatlarında hem de yatırımlarla ilgili konularda abartılı çıkışlar yapabilirler. Özel hayatları, çocukları, hobileri için ekstra harcamalar yapabilir, hatta belki biraz müsrif davranabilirler. 16 Ağustos Çarşamba günü Aslan burcunda gerçekleşecek venüsyen yeni ay ile krediler, nafaka, primler, burslar, faiz oranları gibi konuları araştırabilirler. Sağlık harcamaları artabilir. Uranüs’ün sert etkileşiminden dolayı özel hayatlarında bazı şeylere tahammülleri azalabilir, kimseyi alttan almak istemeyebilirler. Risk içeren yatırımlara yönelmek isteyebilirler. Alacak verecek meselelerinde sorun yaşayabilirler. Çocukları için beklenmedik masraflar çıkabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURCU: 1 Ağustos Salı günü Kova burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber Kova ve yükselen Kova burçları; fiziksel görünümlerine önem verebilir, kendilerine daha fazla zaman ayırabilir, kişisel hedeflerine odaklanabilirler. Jüpiter’in sert etkileşimiyle ev ve aile için ekstra harcamalar yapmaları gerekebilir. Tepkilerini, harcamalarını, yemek yemeyi abartabilirler. Zaman zaman ailelerine karşı aşırı tepkiler de verebilirler16 Ağustos Çarşamba günü Aslan burcunda gerçekleşecek venüsyen yeni ay ile ilişkiler ve ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşmeler ve iş birlikleri gündemleri olabilir. İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili uğraşlarını artık tamamlama sürecindeler. Partnerleriyle eğlenceli zamanlar geçirebilir, peşinde koşturdukları sözleşmeleri yapabilirler. Uranüs’ün sert açısı sebebiyle aile içinde isyan edilebilecek durumlar oluşabilir. Aile ve ilişkiler alanında sabır ve tahammülleri azalabilir. Evde elektronik veya dijital aletlerde arızalar çıkabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURCU: 1 Ağustos Salı günü Kova burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber Balık ve yükselen Balık burçları; kabuklarına çekilebilir, dinlenmek isteyebilirler. Ruhlarının ihtiyaçlarına odaklanmak iyi gelebilir. Terapi alabilir, bilinçaltı çalışmalarına katılabilir, rüyalarına odaklanabilirler. Jüpiter’in sert etkileşimiyle kaygı, vesvese gibi durumları abartabilirler. Çevreleri, kardeşleri ilgili konularda tepkileri sert ve abartılı olabilir. Sürpriz bir seyahat gündeme gelebilir. 16 Ağustos Çarşamba günü Aslan burcunda gerçekleşecek venüsyen yeni ay ile sağlıklarına odaklanıp dengeli beslenme ve spor gibi aktivitelere hayatlarında daha fazla yer açmak isteyebilirler. Yoğun bir iş takvimine adım atabilirler. İş hayatlarında hem eğlenecekleri hem de yaratıcı olacakları bir zaman dilimini deneyimleyebilirler. Birlikte çalıştıkları kişilerle ego çatışmalarına girmekten kaçınmayı tercih edebilirler. Uranüs’ün sert etkileşimiyle iletişim kazaları yaşanabilir, günlük planları aniden değişebilir

Filters
Popular Filters
Nightly Price
-
Amenities
Star Rating
1
2
3
4
5
Guest Rating
Style
Neighborhood
3,269 properties in Europe
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72