image/svg+xmlOpenclipartship wheel2012-01-25T14:38:02Captains ship wheelhttps://openclipart.org/detail/167462/ship-wheel-by-thebytemanTheByteManshipship wheelwheel
Türkiye'nin İlk ve Tek Cruise Temalı Seyahat Dergisi
image

DİNÇER GÜNER HAZİRAN: Bu Ay Burcunuzu Neler Bekliyor?


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU: 4 Haziran Pazar günü Yay burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber Koç ve yükselen Koç burçları; yurtdışı, medya, yabancılarla yapılan işler, eğitim, yayıncılık, pazarlama, satış, reklam konuları gündemlerine gelebilir. Bu konularla ilgili olarak uğraştıkları işleri varsa onları tamamlamak, sonlandırmak için güzel zaman dilimini deneyimleyebilirler. Para kazanabilecekleri zemin ve koşullar oluşabilir ve bu paraları kendi proje ve işlerine ivme kazandırmak için yatırım olarak kullanabilirler. 18 Haziran Pazar günü İkizler burcunda gerçekleşecek yeniay ile yürüttükleri işlerle ilgili yeni adımlar atmak isteyebilir, yeni oluşumların içine girmek isteyebilirler ancak koşulları yönetmek, önlerine görmek zor olabilir.  Zaman zaman kafa karışıklıkları yaşayabilir, kararsız kalabilirler.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURCU: 4 Haziran Pazar günü Yay burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber Boğa ve yükselen Boğa burçları; ödemeler, borçlar, eş veya ortaklarının finansal durumu, harcamaları, primler, burslar, nafaka, miras gibi konularda önemli gelişmeler yaşayabilirler. Birtakım finansal meselelerin sonuna gelebilir, belki bir borcu yapılandırabilirler. Yatırımla ilgili somut adımlar atmak isteyebilir, kredi çekebilirler. Burs, sponsorluk veya maddi kaynak arayışında olanlar bu konuları tamamlamak için harekete geçebilirler. 18 Haziran Pazar günü İkizler burcunda gerçekleşecek yeniay ile maddi açıdan önlerini görmek zorlaşabilir ve kendilerini sisli bir yolda yürüyormuş gibi hissedebilirler. İş hayatlarından kazandıkları para veya prim hesaplamalarında hatalar meydana gelebilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU: 4 Haziran Pazar günü Yay burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber İkizler ve yükselen İkizler burçları; odakları ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, iş birlikleri, sözleşmeler ve danışmanlık gibi konular olabilir. Bu alanlarda uğraştıkları işleri toparlama, düzene koyma ihtiyacı hissedebilirler. Partnerleri veya ortaklarıyla birlikte projeler üretebilirler. Yeni anlaşmalar, iş birlikleri gündeme gelebilir. Fayda sağlayacak, kazanım elde edecekleri imzalar atabilirler. 18 Haziran Pazar günü İkizler burcunda gerçekleşecek yeniay ile hayatlarına yenilikler katmak, projelerini hayata geçirmek, eğitimlere başlamak, bedensel değişiklikler yapmak isteyebilirler.  Zaman zaman netlik perspektifini yitirebilir, önlerini görmekte zorlanabilirler. Özelikle işle ilgili konularda güvenli adımlar atmak, objektif kararlar almak kolay olmayabilir. Risk almamaya ve riskli adımlar atmaktan kaçınabilirler.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU: 4 Haziran Pazar günü Yay burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber Yengeç ve yükselen Yengeç burçları; gündemleri daha çok sağlık ve iş koşullarınız olabilir. Sağlıklarına özellikle kas sistemi ve baldırlarına daha fazla özen gösterebilirler. Günlük işleri ve iş yükleri artabilir ve bunları organize ederken zorlanabilirler. Çalışma koşullarında bazı değişiklikler yaşayabilirler. Diyete başlamak, spora başlamak gibi hayatlarını düzene sokacak kararlar alabilirler. 18 Haziran Pazar günü İkizler burcunda gerçekleşecek yeniay ile yalnızlık ihtiyaçları artarken, hayatı biraz daha gözlemleyen bir noktada olmak, kendi kabuğuna çekilmek, dinlenmek isteyebilirler. Zihinsel ve bedensel olarak yorgunluklarının farkına varıp, kendilerine korunaklı ve izole alanlar yaratabilirler. Kendileriyle kalmak, zaman geçirmek onlara ayrı bir farkındalık getirebilir. Önceliklerini kendi istek ve arzularını gerçekleştirmek üzere verebilirler.

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURCU: 4 Haziran Pazar günü Yay burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber Aslan ve yükselen Aslan burçları; yalnız olanlar için yeni bir aşk kapılarını çalabilir. Hayatın keyifli yanlarını deneyimlemek isteyebilir, hobilerine yönelebilirler. Yatırımlar, finansal konular, ödemeler, krediler, borçlar, vergi ve bankacılık işlerine odaklanabilirler. Yatırım planlarını gerçekleştirirken risk almamak için bir uzmandan destek almayı tercih edebilirler. 18 Haziran Pazar günü İkizler burcunda gerçekleşecek yeniay ile sosyal hayatları renklenebilir, plan ve programlar yapabilirler. İnsanların arasına karışmak, sosyalleşmek, keyifli zaman geçirmek, arkadaşlarıyla sohbet etmek ve zaman geçirmek kendilerini iyi hissettirebilir. Sivil toplum kuruluşlarına dahil olabilir, gönüllülük esasıyla çalışabilirler.

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU: 4 Haziran Pazar günü Yay burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber Başak ve yükselen Başak burçları; ev, yuva, aile, yerleşim, gayrimenkul ve aile ilişkileri ön plana çıkabilir. Taşınabilir veya evlerinde bakım, onarım işlerine girişebilirler. Ev veya araba alabilir, aileleriyle daha fazla zaman geçirebilirler. Tatil planları yapabilir, bunun üzerine istişare yapabilirler.

18 Haziran Pazar günü İkizler burcunda gerçekleşecek yeniay ile iyi veya kötü her halleriyle görünür olabilirler. İş ve kariyerleriyle ilgili konularda yeni koşullar gündeme gelebilir. İş arayabilir, mesleki anlamda kendilerini geliştirmelerini sağlayacak kişi veya konularla karşılaşabilirler. İlişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinde beklentileri yeteri kadar karşılanmayabilir. Bu konularda önlerini görmeleri zorlaşabilir, sisli bir yolda yürüyormuş gibi hissedebilirler. Hayal kırıklığı yaratacak durumlarla karşılaşabilirler.

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU: 4 Haziran Pazar günü Yay burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber Terazi ve yükselen Terazi burçları; yakın çevre, kardeşler, eğitim, iletişimle ilgili konular ön planda olabilir. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilir, internet sitesi açabilir, bir yerlere seyahat organize edebilir, eğitim verebilir, seminerlere katılabilirler. Reklam, satış, pazarlamayla ilgili konularla, resmi işlerle uğraşmaları gerekebilir. 18 Haziran Pazar günü İkizler burcunda gerçekleşecek yeniay ile yurtdışı, eğitim, resmi işler ve hukuksal konularda yeni koşullar oluşabilir. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilir, yurtdışında bir yerlere gidebilir, medya konusunda yeni bağlantılar kurabilir, satış ve pazarlama alanında destekler alabilir, yeni hukuki bilgiler edinebilirler.  Bununla birlikte çalıştıkları kişiler hayal kırıklığına uğratabilir. İş, yurtdışı ve yabancılarla ilgili konularda koşullar belirsiz hale gelebilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURCU: 4 Haziran Pazar günü Yay burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber Akrep ve yükselen Akrep burçları; finansal kaynaklarını zenginleştirme, maddi yeni kazanımlar elde etmek ve refah seviyelerini arttırmak birincil hedefleri olabilir. Bu konularla ilgili fizibilite yapabilir, ciddi kararlar verebilirler. Önemli işbirlikleri ve anlaşmalarla ilgili mesai harcayabilirler. Bu dönem harcamaları daha çok eğitim ve seyahat konusuna olabilir. 18 Haziran Pazar günü İkizler burcunda gerçekleşecek yeniay ile Krediler, banka işlemleri, kredi kart kullanımları, paylaşımlı gelirler, burslar ve bekledikleri ödemeler ana gündem maddeleri olabilir. Bu konularda yeni adımlar atmak isteyebilirler. Risk içeren konu ve durumlarda temkinli ilerlemeyi tercih edebilirler. Özel hayatlarında hayal kırıklığı yaşatacak durumlar meydana gelebilir. Aldanma ve aldatılma gibi durumlar yaşayabilirler.

YAY VE YÜKSELEN YAY BURCU: 4 Haziran Pazar günü Yay burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber Yay ve yükselen Yay burçları;  yeni bir sayfa açmak, kişisel yeteneklerini ortaya çıkarmak, fiziksel değişiklikler yapmak, zayıflamak ve spora başlamak gibi şeyler için ihtiyaç duydukları motivasyonu hissedebilirler. Yaşam amaç ve hedeflerini gözden geçirebilir, hayata karşı daha iyimser bir bakış kazanabilirler. Yeni yerler keşfedebilir, yeni eğitimlere katılabilirler. Yeni iş projeleri gündeme gelebilir. 18 Haziran Pazar günü İkizler burcunda gerçekleşecek yeniay ile ilişkiler, ortaklıklar, iş birlikleri, anlaşmalar konusunda yeni koşullar oluşabilir. Ailevi konularda beklentileri karşılanmayabilir, hayal kırıkları yaşayabilirler. Kafalarının karışık olduğu bu dönem içerisinde önemli kararları ileriki zamanlara öteleyebilirler.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURCU: 4 Haziran Pazar günü Yay burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber Oğlak ve yükselen Oğlak burçları; yalnızlık ihtiyaçları artabilir, içlerine dönebilirler. Terapiye gitmek, akıllarına takılan sorunlara çözüm bulmak için destek almak onlara iyi gelebilir. Kendilerini iyileştirmek, dinginleştirmek için çözüm arayışında olabilirler. 18 Haziran Pazar günü İkizler burcunda gerçekleşecek yeniay ile sağlıklarını daha fazla özen gösterebilirler. Diyete veya spora başlayabilirler. Günlük işleri ve angaryaları artabilir. Günlük koşturmalarında gözden kaçırdıkları, atladıkları detayları tekrar gözden geçirmek ve işleri toparlamak durumunda kalabilirler. Yakın çevreleri, kardeşleri, komşuları ve kuzenleriyle ilgili sorunlar gündeme gelebilir ve hayal kırıklığı yaşayabilirler. Yeni iş projelerinde adımlarını sağlam atmak isteyebilir, herkese kolaylıkla güvenmeyebilirler.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURCU: 4 Haziran Pazar günü Yay burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber Kova ve yükselen Kova burçları; hayatlarına yeni insanlar dahil edebilir, yeni sosyal ortamlarda bulunabilirler. Arkadaş ve dostlarıyla daha fazla zaman geçirmek isteyebilir, yardım çağırılarına koşulsuz gidebilir ve yanlarında olabilirler. Toplumsal konulara her zamankinden daha hassas yaklaşabilir, yeni yapılanmaların içine girebilirler. 18 Haziran Pazar günü İkizler burcunda gerçekleşecek yeniay ile özel hayatlarında gözle görülür bir canlanma ve hareketlenme yaşayabilirler. Bu yeniayda kendilerini mutlu edecek yaratıcı uğraşlarla ilgilenebilirler. Çocuk sahibi olmayı düşünenler harekete geçebilirler. Maddi konularda önlerini görmekte, kafalarını toplamakta zorlanabilirler. Yatırım konusunda araştırmalara hız verebilirler.  Riskli yatırımlar konusunda uzman desteği alabilirler.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURCU: 4 Haziran Pazar günü Yay burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber Balık ve yükselen Balık burçları; yeni bir işe başvurabilir, işlerini kurmak isteyenler bu yolda emin adımlar atabilir. Kariyer hayatlarında parlayacakları, çalışmalarının ve yaptıklarının fark edileceği bu dönem takdir edilebilirler. İşverenleri ve yöneticileriyle samimi diyaloglar kurabilir, beklentilerini rahatlıkla dile getirebilirler. 18 Haziran Pazar günü İkizler burcunda gerçekleşecek yeniay ile aile, yuva, aile fertleriyle olan ilişki ve konular gündemleri olabilir. Taşınma, tadilat, dekorasyon değişiklikleri söz konusu olabilir. Ailelerinin ihtiyaç ve talepleriyle ilgilenebilirler. Kafa karışıklıkları yaşayabilir, zaman zaman hiçbir şey yapmak istemeyebilirler. Sorumluluklardan kaçmak ve tembellik yapmak, sadece kendi istekleriyle ilgilenmek isteyebilirler.

 

Filters
Popular Filters
Nightly Price
-
Amenities
Star Rating
1
2
3
4
5
Guest Rating
Style
Neighborhood
3,269 properties in Europe
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72