image/svg+xmlOpenclipartship wheel2012-01-25T14:38:02Captains ship wheelhttps://openclipart.org/detail/167462/ship-wheel-by-thebytemanTheByteManshipship wheelwheel
Türkiye'nin İlk ve Tek Cruise Temalı Seyahat Dergisi
image

DİNÇER GÜNER MAYIS AYINDA SİZİ NELER BEKLİYOR?



KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU: 5 Mayıs Cuma günü Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasıyla beraber Koç ve yükselen Koç burçları; krizler, krediler, borçlar, nafaka, prim, burs gibi konulara odaklanabilir, araştırmalar yapabilirler. Merkür Retro olduğu için kazançlarda, ödemelerde hatalar, gecikmeler söz konusu olabilir. Elektronik aletlerde sıkıntılar ortaya çıkabilir. Yeni bir ev alabilir, arsaya yatırım yapabilirler.  Ailelerinden işlerini kolaylaştıracak maddi destekler alabilir, taşınmak için bir bakış açısı kazanabilir, atacakları adımlarda güzel destekler elde edebilirler. Hayatlarında gözle görülür bir bolluk, bereket gelebilir, refah düzeyleri artabilir. 19 Mayıs Cuma günü Boğa burcunda gerçekleşecek yeniayla bitirmeleri gereken işleri tamamlayıp, yeni kendilerini harekete geçecek enerjiyi ve motivasyonu hissedebilirler. Parayla ilişkilerini yeniden düzenleyebilir, yeni para kazanma modelleriyle karşılaşabilir. Kendilerini daha mutlu ve değerli hissedecekleri durum ve ortamlara adapte edebilirler.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURCU: 5 Mayıs Cuma günü Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasıyla beraber Boğa ve yükselen Boğa burçları; İlişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar ve evlilikle ilgili konularda duygusal kriz ve sorumluluklar artabilir. İletişim krizleri, dijital veya teknolojik sorunlara yaşayabilir, seyahatlerle ilgili bazı aksaklıkları getirebilir.  Bu dönem bir şeyler imzalamak ya da yeni projelere başlamak için ideal zaman olmayabilir. 19 Mayıs Cuma günü Boğa burcunda gerçekleşecek yeniayla hayata daha iyimser bir pencereden bakabilirler. Yeni ve kazançlı iş ve projelere başlayabilirler. Kendilerini geliştirebilir, kişisel hedef ve isteklerine odaklı hareket edebilirler. Kafalarına koyduklarını pratiğe döküp, istedikleri destekleri de kolaylıkla elde edebilirler. Fiziksel görüntülerini önemseyebilir, imaj değişikliği yapabilirler.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU: 5 Mayıs Cuma günü Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasıyla beraber İkizler ve yükselen İkizler burçları; Hem sağlık hem de iş konularında kriz yönetmeleri gereken birtakım koşullarla karşılaşabilirler. İş tempoları artabilir, sürekli bir şeyleri yetiştirme telaşı yaşayabilirler. Aslı astarı olmayan dedikodular duyabilir, enerjileri düşebilir. Plan ve programlarını kendilerine saklamayı, gizlilik içinde hareket etmeyi tercih edebilirler. Gelirlerini artıracak projelerin içinde yer alabilirler. 19 Mayıs Cuma günü Boğa burcunda gerçekleşecek yeniayla korku ve endişelerinden sıyrılmak isteyebilirler. Ruhsal çalışmalara. Meditasyona, kendilerine iyi gelecek çalışmalara odaklanabilirler. Her şeye rağmen hayata pozitif bir pencereden bakmaya çalışabilir, kendilerini iyi gelmeyen, hizmet etmeyen konu ve durumlardan sıyrılabilirler.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU: 5 Mayıs Cuma günü Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasıyla beraber Yengeç ve yükselen Yengeç burçları; özel hayatları, çocuklar, borsa ve yatırıma ilişkin önemli krizleri yönetmeleri gerekebilir. Diğer yandan bekâr olanların bu dönem eski aşkları kapılarını çalabilir. Yatırım konusunda temkinli adım atmaları ve işin uzmanından destek almalarında fayda var zira evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarı şansları onları farklı farklı alanlara yönlendirebilir.19 Mayıs Cuma günü Boğa burcunda gerçekleşecek yeniayla Dostlarıyla bir arada olmak, onlarla yemek-içmek, zaman geçirmek iyi gelebilir. Dostluk ilişkilerinde güven ve sadakati sonuna kadar hissedebilirler. Arkadaşlarıyla, kazanç sağlayacak projelere başlayabilir, büyük organizasyonlarda yer alabilirler. Neyin hayalini kuruyorlarsa bunlara ulaşmaları konusunda güçlü ve güzel destekler alabilirler.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURCU: 5 Mayıs Cuma günü Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasıyla beraber Aslan ve yükselen Aslan burçları; aile ve gayrimenkullerle ilgili birtakım krizleri yönetmek; ev almak, taşınmak, tamirat, bakım gibi işlerle ilgilenmek durumunda kalabilirler. Kariyerleriyle ilgili konularda bilgi-iletişim aksamaları söz konusu olabilir. İş değiştirmek veya iş kurmak açısından çok doğru bir zaman olmadığı için adım atmamaları ve mevcut durumlarını korumaları sağlıklı olabilir. Mesleki konularda harcamalarına ve hesaplarına dikkat etmeleri fayda sağlayabilir. 19 Mayıs Cuma günü Boğa burcunda gerçekleşecek yeniayla iş ve mesleki konular, yeni projeler, yeni heyecanlar yaşayabilirler. Özellikle finansal açıdan tatmin edecek iş fırsatları karşılarına çıkabilir. İş hayatlarında çok daha hırslı, meydan okurcasına çalışmaları gerekebilir. Şartları ve koşulları idare etmekte zorlanabilirler. Birlikte çalıştıkları kişilerle gerginlikler, mücadele gerektiren durumlar ortaya çıkabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU: 5 Mayıs Cuma günü Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasıyla beraber Başak ve yükselen Başak burçları; komşular, kardeşler, eğitim, dijital işler, satış ve pazarlama konusunda önemli krizleri yönetmeleri gerekebilir. Yeni fikirler üretebilir, dijital alanda işler yapmak isteyebilirler. İletişim karmaşaları, kurye sorunları, teknolojik aletlerde sıkıntılar ve seyahatlerde stres getiren durumlar yaşanabilir. Bu dönem yeni bir eğitime başlamak yerine yarım bıraktıkları bir eğitimi tamamlamayı tercih edebilirler. 19 Mayıs Cuma günü Boğa burcunda gerçekleşecek yeniayla birlikte felsefe veya hayatı keşfetmelerine yardımcı olacak konularda eğitimlere başlayabilirler. Yurtdışı bağlantılı önemli para işleri gündeme gelebilir. Satış, pazarlama, reklam, halkla ilişkiler, tanıtım gibi faaliyetler için harekete geçebilirler.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU: 5 Mayıs Cuma günü Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasıyla beraber Terazi ve yükselen Terazi burçları; maddi konularda önemli bir krizi yönetmeleri gerekebilir. Borçlar, krediler, faizler, vergiler, ortak kazançlar ve hesap hataları ile konular sıklıkla önlerine çıkabilir. Bankacılık işlerinde hatalar ortaya çıkabilir. Bekledikleri paralarla ilgili gecikmeler yaşayabilirler. Odakları mevcut finansal durumlarını düzeltme veya iyileştirmek olabilir. 19 Mayıs Cuma günü Boğa burcunda gerçekleşecek yeniayla krediler, borçlar, nafaka, prim, burs gibi konular gündemlerini meşgul edebilir. Bu konularda yeni adımlar atabilirler. Kariyer konusunda güvenilir ve hızlı gelişmeler kaydedebilirler. Terfi alabilir, iş kurabilir, iş arıyorlarsa iş bulabilirler. Beklenmedik sürpriz para akışlarıyla, bütçelerini rahatlatabilirler.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURCU: 5 Mayıs Cuma günü Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasıyla beraber Akrep ve yükselen Akrep burçları; Fiziksel değişimler yapmak isteyebilirler. Saç renklerini değiştirebilir, estetik operasyonlar yaptırabilir veya form tutmak için spora başlayabilirler. Öte yandan hayatlarına dair birtakım önemli krizleri yönetmeleri gerekebilir. Duygusal veya ailevi meseleler gündemlerine gelebilir. Hayata dair önceliklerini, istek ve amaçlarını belirleyebilir ve bu konuların üzerine gidebilirler.19 Mayıs Cuma günü Boğa burcunda gerçekleşecek yeniayla yeni ortaklıklar, sözleşmeler ve imza gerektiren meseleler gündeme gelebilir. Karşılarındaki kişilerden rahatlıkla destek görebilirler. Önemli işbirlikleri içinde olabilir varsa eşlerinin veya ortaklarının gündemleriyle yakından ilgilenmeleri gerekebilir. Yalnız olanlar için bu dönem başlayacakları ilişkiler uzun soluklu ve kalıcı olabilir.

YAY VE YÜKSELEN YAY BURCU: 5 Mayıs Cuma günü Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasıyla beraber Yay ve yükselen Yay burçları; Ruhsal olarak kendilerini iyi hissetmeyebilir; korku, endişe ve kaygılarıyla mücadele edebilirler. Hayatı kontrol etmek zorlaşabilir; elde olmayan sebeplerle çıkan duygusal, maddi konuları ve sağlıkla ilgili krizleri yönetmeleri gerekebilir. İzole ve yalın bir hayat sürmek isteyebilir, kalabalıklardan kaçabilirler. Yalnızlaşma istekleri artabilir, kabuklarına çekilebilirler. Dinginleşmek isteyebilir, hayatlarında bir sadeleşmeye gidebilirler. 19 Mayıs Cuma günü Boğa burcunda gerçekleşecek yeniayla işyerlerinde kullandıkları elektronik cihazlarda sorunlar yaşayabilirler. Birlikte çalıştıkları kişilerle iletişimlerinde stresli durumlar oluşabilir, yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir. İş ve çalışma ortamlarında birtakım değişiklikler ve yeni uygulamalar söz konusu olabilir. Bu dönem yeni işler, projeler için uygun olmayabilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURCU: 5 Mayıs Cuma günü Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasıyla beraber Oğlak ve yükselen Oğlak burçları; sosyal çevrelerinde arkadaşları ve dostlarıyla ilişkilerinde bazı krizler yaşayabilir ve uzlaşma sağlamak, arabulucu olabilirler. Karşılarına çıkacak konular, dostluklarının ne kadar güvenilir veya sağlam temellere dayandığını sorgulatabilir. Sosyal ilişkilerinde ve iletişimlerinde yanlış kişilere, yanlış mesajlar gönderebilir ve ufak iletişim kazaları yaşayabilirler. 19 Mayıs Cuma günü Boğa burcunda gerçekleşecek yeniayla yeni başlangıçlar ve yeni gelişmeler yaşayabilirler. Yeni aşk, yeni heyecanlar, yeni yatırımlar hayatlarını oldukça keyifli hale getirebilir. Maddi kaynaklarını arttıracak bir takım fırsatlarla karşılaşabilirler. Yaratıcılık gerektiren işlere adım atıp ilerleyebilir, ilgi duydukları hobilerle de kendilerine ekstra zaman yaratabilirler.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURCU: 5 Mayıs Cuma günü Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasıyla beraber Kova ve yükselen Kova burçları; kariyer ve yaşam hedefleriyle ilgili birtakım krizleri yönetmeleri gerekebilir. İş kurmak isteyebilir, iş bulabilir veya önemli projelerde söz sahibi olabilirler. Bu dönem yaptıklarıyla çok daha görünür olabilir, dikkatleri üzerinde çekebilirler. Ele attıkları konuları ve projeleri sonuca ve başarıya ulaştırabilirler. 19 Mayıs Cuma günü Boğa burcunda gerçekleşecek yeniayla aile ve kariyer konularında kafaları karışabilir, karar vermekte zorlanabilirler. Aile içi iletişimde yanlış anlaşılmalar, maddi konular yüzünden iletişim krizleri gündeme gelebilir. Evde elektronik aletlerde, dijital sistemlerde sorunlar yaşanabilir. Ev ile ilgili yapacakları tamirat, tadilat gibi işlerde hızlıca aksiyon alıp, her şeyi kolaylıkla bitirebilirler.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURCU: 5 Mayıs Cuma günü Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasıyla beraber Balık ve yükselen Balık burçları; yurtdışı, eğitim, yolculuk, hukuk, sınavlar ve ticaretle ilgili konularda önemli bir krizi yönetmeleri gerekebilir ve bu kriz, para veya dürüstlükle ilgili olabilir. Kendi kişisel gelişim yolculuklarına çıkabilir, yeni kültürlere yeni felsefelere ilgi duyabilirler. İmza gerektiren işlerde gecikmeler veya bazı yanlışlıklar karşılarına çıkabilir. Yanlış anlama veya yanlış anlaşılmalardan kaynaklı iletişim problemlerinden bazı aksaklıklar yaşayabilirler. 19 Mayıs Cuma günü Boğa burcunda gerçekleşecek yeniayla yeni fikirler ve yeni projeler gündeme gelebilir. Tüm iletişim kanallarını aktif bir şekilde kullanabilirler. Yeni kitaplar almak, araştırmalar yapmak, yeni bilgilere ulaşmak için kendilerine zaman ayırabilirler. Bu dönem duyulmasını istedikleri işlerle ilgili çalışmalar yaparak paylaşabilir, pazarlama çalışmaları yürütebilirler

Filters
Popular Filters
Nightly Price
-
Amenities
Star Rating
1
2
3
4
5
Guest Rating
Style
Neighborhood
3,269 properties in Europe
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72
image

Great Northern Hotel, a Tribute Portfolio Hotel, London

4.8
Exceptional
3,014 reviews
8 nights
US$72